uitstekend

Goede prijs, goede producten en snel geleverd. Bedankt.

Snel geleverd - super kwaliteit - juist inhoud

Een aanrader! Goede website. Fantastisch accessoire set, precies wat ik op zoek was om mijn tuinverlichting te gaan hangen.

Snel en correcte levering!

Vond wat ik zocht en werd snel geleverd,ook tijdens de feestdagen! Top!

Precies geleverd wat ik zocht en eerder dan op r de site stond

Alles super verlopen

Alles tip top in orde van bestellen en betalen tot leveren !

Top en snel

Top en snel

top

goede en snelle service, en perfecte levering

Dank u voor de snelle levering

Dank u voor de snelle levering

Bestelling was een trekveer voor ontstopping gootsteen. De winkels zijn dicht dus online aanschaf. Helaas niet de volgende werkdag bezorgd. De 4e werkdag binnen. Niet zo handig. Wel qua prijs/ kwaliteit een prima aanschaf.

Duidelijke site

Duidelijke site makkelijk bestellen en snel geleverd. De koerier Is ook goed te bereiken en op de dag zelf kan je verandering aan brengen in de aflevering. Top

Snel geleverd scherpe prijzen

prijs kwalitijd verhouding goed

Bij mij lange levertijd

Snelle en correcte leverinng. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerk(st)ers.

Snelle en goede levering

De bestelde artikelen zijn snel geleverd

Heel goed geholpen

Ik heb een aantal keren contact opgenomen in verband met de problemen met de bevestiging van een plank en ben uiteindelijk prima geholpen ( en ook teruggebeld) ! De plank hangt er prachtig bij !

Goeie levering

Wat ik besteld had was binnen de afgesproken tijd keurig geleverd

Super soepel shoppen

De website is super chill, lekker eenvoudig maar goed geconstrueerd. De juiste informatie aan de zijkant helpt heel erg om te definieren wat je zoekt. Ik was binnen een half uurtje klaar met een redelijke order.

gewoon geen gedoe!!

duidelijke website, snelle levering, goede communicatie Zo hoort online shopping te zijn!!

Je krijgt wat je besteld en snel geleverd.

kunststof katrollen besteld. Precies als om schreven op de website en volgende dag in huis.

Snelle levering, prima produkten

Snelle levering, prima produkten

prima product gekocht tegen een hele goede prijs.

Zoals aangegeven een prima product gekocht tegen een goede prijs. Nadat de betaling ontvangen was, is de levering zeer snel geregeld.

Iedereen die mij spam blíjft sturen krijgt 1 ster

Lekker blijven zeuren om een recentie

uitgebreid assortiment, moeilijk kiezen! Uiteindelijk twee producten gekozen die goed voldoen in mijn situatie. Blij mee, was heel snel geleverd.

Met een woord, super!!

Geweldig goede service en zeer snelle levering!! Met een woord super!!!!

Alles correct geleverd

Alles correct en snel geleverd.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV