Goede services en vlug geleverd

Ik miste een onderdeel en er was een katrol verkeerd geleverd dat werd goed ontvangen en direct weer naar mij gestuurd sjapoo voor de services die jullie bieden. Zal hier vaker iets bestellen als ik het nodig heb

Snelle levering nette prijs

Click and pay. De volgende dag de bestelling in huis. Top!

Uitstekend.

Uitstekend.

Prima product met nog betere service !

Ik had iets besteld, en had hier een vraag over. Gebeld met het nummer en er werd onmiddellijk opgenomen. Mijn vraag werd uitstekend en met kennis van het product beantwoord. Dit vind je niet vaak in de wereld van webwinkels !! Uitstekend !!

Snelle levering en keurig verpakt.

Alles klopte

Duidelijke website dus keuze eenvoudig

SUPER GEREGELD

IK WEET U TE VINDEN VOOR EVT VOLGENDE BESTELLING

Positief

Heel goede service

Snelle en correcte levering, maar fabricagefout in 1 onderdeel.

Snelle en correcte levering. Fabricagefout bij 1 stuk. Dit is direct vervangen!

Vlotte bestelling, snelle levering

Snelle levering.

Helemaal Top

Gewoon snelle levering

Gewoon goed

Lekker vlot en goed verpakt bezorgd niks op aan te merken.

Schnelle Lieferung, guter Eindruck der Ware.

Top kann ich nur empfehlen.

Topservice aan topsnelheid

Alles op voorraad, goed materiaal, zelfde dag nog verstuurd. Top. Na stevig geklungel met het pakketje door de pakketbehandelaar hier in België ook nog eens zeer vriendelijk en snel geholpen door de dienst naverkoop die voor mij contact opnamen om te zien wat er was misgegaan, kortom TOPSERVICE. Ik kom zeker terug.

prima service

snelle levering, meteen antwoord bij eventuele vragen

vlot geleverd en niet duur voor een goed product

Het is snel geleverd en keurig verpakt. een mooie prijs voor een goed product.

Topfirma

Mooi en overzichtelijke site met info over de te gebruiken onderdelen, zeer snelle afhandeling en levering. Prima.

Goed, maar.....

De waslijnen zijn van goede kwaliteit, echter de spanners missen een contra moer om het geheel daar vast te zetten (borgen). Namelijk, op het moment dat je de lijnen spant, draait de spanner zich terug. Simpel op te lossen door een contramoer!

prima service

snelle levering! scherpe prijs?

Alles naar wens

Het geen ik besteld heb is keurig binnen twee dagen geleverd. De kwaliteit is prima. Het is niet uitstekend maar zeker ook niet matig tot slecht. Prijs-kwaliteit verhouding is goed.

Goed advies, snel geleverd

Op zoek naar een kabel om m’n bootje vast te leggen. Uitgebreid assortiment. Prima telefonische service toen ik advies nodig had. Overzichtelijke site. Snelle levering. Nette prijzen.

het juiste product snel geleverd

het juiste product snel geleverd

Super super super

Superdraad voor een waslijn. Superservice via Bol.com Super aanbod in waslijnen. Ik ben dus supertevreden!!

Supersnelle verzending. Kwaliteit prima

Supersnelle verzending. Kwaliteit dik in orde

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV