correct en snel

De bestelling die ik plaatste had ik heel snel binnen en ook de communicatie daarover verliep snel en accuraat. Ben er blij mee.

vlugge levering

beste, wij hebben nogal veel zo'n staalkabeltjes nodig. nu kochten wij er 30 stuks waarvoor dank voor de snelle levering. graag had ik een betere prijs bekomen indien wij er 500 stuks aankopen. mvg Jo Marga De Poorter Aluminium

Snelle tevering

Volgende dag geleverd.

Prima spul, snel geleverd.

Top top top

Goede ondersteuning via de mail in het uitkiezen van het juiste product en super snel geleverd

Snel

Snel

Mooie en duidelijke site snelle levering

Gewoon goed geregeld

Duidelijke site en snelle levering

Keurig bedrijf

Keurig optijd en goeie communicatie.

Snel en correct

Alles is precies volgens het boekje gegaan, geen negatieve opmerkingen te melden.

Prima product, prima levering...

Top bedrijf

Eerst zelf een foute bestelling geplaatst, daarna een foutje door het bedrijf. Maar alles is snel en netjes opgelost. Snelle levering, goed telefonisch contact, goede ervaring en zeker een aanrader

Goeie spullen. Nette snelle levering

Precies zoals gewenst

Snelle en goede afhandeling

Levertijd volgens afspraak, de andere dag dus.

Hele snelle levering

fantastisch

De aflevering door DPD was niet alleen vertraagd, maar het pakketje was ook zoek geraakt. Een telefoontje naar staalkabelstunter was voldoende om een directe oplossing te vinden. Een dag later lag een nieuwe zending per post i mijn brievenbus. En het DPD pakketje? Ik wacht nog altijd!

Snelle levering goeie producten en prima kwaliteit

Mooie producten en snel geleverd

Prima spullen

Goede beschrijving en snelle levering

Ondanks mijn eigen foute bestelling werd er zeer goed meegedacht door boot totaal en kan ik straks toch kijken of het past . Anders mag ik het later toch nog ruilen. Helemaal top.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV