Goed spul en snelle verwerking cq aankomst.
De bestelling was snel en goed afgeleverd
Sehr gute Ware, schnelle Lieferung
Kwaliteit tegen een scherpe prijs, snelle levering.
Het assortiment mag uitgebreider en duidelijker opgedeeld. Bijvoorbeeld in de dikte van de draad...
Beste klant, Dank voor uw review op dit platform. We zijn altijd op zoek naar verbeterpunten en ik heb u dan ook gevraagd of u uw review wilde toelichten. Daar heb ik helaas geen antwoord op mogen ontvangen. vriendelijke groet, Annelies van Staalkabelstunter
Ik ontving 6 stanford beveiligingskabels "20 cm". De twee ogen aan weerszijden van de kabel zijn duidelijk van hoge kwaliteit. De ogen zijn extreem stevig bevestigd aan de kabel. Ik verwacht dus niet dat dat snel zullen los komen. De omhulzing van de kabel in doorzichtig vinyl voelt kwalitatief en zacht aan zodat de kans aanzienlijk verkleind wordt dat iets beschadigd raakt door het kabelgedeelde. Samen gevat een solide product dus. Wel ben ik teleurgesteld in de nauwkeurigheid/duidelijkheid van de opgegeven omschrijving op de website. Mijn verwachting was dat de lengte van het effectieve (doorzichtige) kabelgedeelte 20cm zou bedragen. Dit is echter maar ~14,5cm. De afstand tussen de basissen van de ogen bedraagt ~18cm. De totale lengte van eind tot eind bedraagt ~21,5cm. Nu zit ik dus met kabels die eigenlijk net te kort zijn.
De web site heb ik als prettig ervaren en kon ik mijn keuze snel maken. Een snelle levering die keurig verpakt was. Heb ik weer een klus met staaldraad e.d. dan kom ik hier zeker weer.
Uiterst snelle, goedverpakte en volledige levering. Zeer degelijk materiaal. Een aanrader!
Snelle levering, kwalitatief materiaal
Zeer positief.
Naast scherpe prijzen en snelle service is er ook nog een telefonische service / helpdesk
Vlugge afhandeling van levering. Netjes verpakt, duidelijke montage video's. Fijn
Komen afspraken goed na.Goed produkt
Niets aan toe te voegen!
Echte service en snelle levering
Scherpe(re) prijs en toen er een kleine leververtraging was proactief een belletje. Prima!
Helemaal goed
Bestellen en daarop volgend een snelle levering. Geen problemen gehad. ALLES NETJES VERPAKT.
Fijn om te weten dat je de goede producten ontvangt.
Had 2 staalkabel met lussen besteld ,en kwam erachter dat dit niet door t gat past van mijn mozaïek schilderij, nu vraag ik aan hun ,hoe kan ik t oplossen? Krijg als antwoord Niet ,of de lus eraf knippen en met een speciale tang en klem dicht drukken. Nou ja ik ga geen tang aanschaffen, wil een goede oplossing zonder teveel kosten of ze moeten zeggen ,stuur alles terug en je krijgt meteen je geld terug NA CONTACT met klantenservice, kon ik de 2 staaldraadkabels retour sturen en zou t bedrag terug gestort worden. Helaas was deze aankoop voor mij niet geslaagd, maar dóór de goede service ,is alles goed geregeld!
Beste klant, Fijn dat u toch tevreden bent. In ieder geval voldoende zoals u aangeeft. Ik wil nog wel een tip geven aan u. Stel dat u weer zoiets dergelijks heeft, we zijn altijd in de gelegenheid u van te voren te informeren. Nu heeft u zelf op uw inzicht iets aangeschaft en dat kan uiteraard. U baalde dat het niet paste, ook te begrijpen. Mijn antwoord dat er geen oplossing was voor uw probleem vond u vervelend en gaf u onvrede. Dat liet u weten via dit platform. Toch kunnen wij niet alles oplossen voor weinig geld zoals u aangaf. Vriendelijke groet, Annelies van Staalkabelstunter.
Original review
Had 2 staalkabel met lussen besteld ,en kwam erachter dat dit niet door t gat past van mijn mozaïek schilderij, nu vraag ik aan hun ,hoe kan ik t oplossen? Krijg als antwoord Niet ,of de lus eraf knippen en met een speciale tang en klem dicht drukken. Nou ja ik ga geen tang aanschaffen, wil een goede oplossing zonder teveel kosten of ze moeten zeggen ,stuur alles terug en je krijgt meteen je geld yerug
Prima product. Super snel geleverd.
Grappig filmpje direct na het bestellen waarbij je de mensen ziet die de bestelling behandelen. Grappig. Verder de volgende dag een mailtje waarin aangegeven word dat het artikel even niet beschikbaar is en pas later in de week word geleverd. Aardig en persoonlijk.
Alles naar wens geleverd.
Efficiënt en to the point, meer moet dát niet zijn The place to be
Original review
Er ontbreekt een item aan mijn bestelling nl houtvijzen
Ze komen na wat ze beloven, gewoon :perfect
91 Dalwagenseweg
Opheusden 4043MV