Prima webshop, snelle levering

Snel, accuraat, goed geprijsd, vriendelijk- deskundigheid aan de telefoon

Meermaals een bestelling geplaatst, altijd goed verlopen.

Ik zou niet weten wat er beter kan!

Perfecte kabel voor een goede prijs

Kabel voldoet precies aan m'n wensen

Gevonden wat ik nodig had.

Was op zoek naar balkklemmen en heb verschillende uitvoeringen gevonden bij Staalkabelstunter. Top

vlotte juiste levering, goed prijs

aangenaam

Prima tevreden

Mooie site snelle levering

Heel praktisch

We kunnen gemakkelijk banners hangen aan het plafond. Een aanrader wanneer je een zaak huurt. Een toppertje

Snel en goed

Goede kwaliteit en snelle levering. Duidelijke webshop

Keuze maken, bestellen, ophalen, gebruiken.

Ik kan er verder wel een ingewikkeld verhaal bij verzinnen, maar gewoon goed is prima toch?

Snel en correct!

Vlugge en correcte service !

Doen wat ze beloven

Snelle levering en goede kwaliteit.

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles Bestens

Ich habe das erste mal Ware bei, Staalkabelstunter.com bestellt. Bestellung, Lieferung, Verpackung, Artikel. Alles verlief wie angekündigt, unkompliziert, pünktlich, Top Ware. Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kabel met plastieken kern

Ik heb iets te snel gekocht. Ik ging ervan uit dat als ik bij een handelaar in staalkabels een kabel zoek en filter op 5mm en gegalvaniseerd, ik een stalen kabel krijg en niet een staalkabel van 3mm met een kern van 2mm plastiek...

Niks op aan te merken

TOP

Snelle levering,en leuke attentie,een voorbeeld voor velen! PS en als het niet goed is ,schrijf ik het ook..

keurig op tijd geleverd

gord product voor prima prijs

Duidelijke website

Snel besteld en nog sneller geleverd!

Helemaal top

Levering super snel en goed op orde. Heel handige instructievideo op de pagina van het product, dan weet je precies wat je krijgt.

Schnelle Lieferung, fairer Preis, Top-Ware

Schnelle Lieferung, fairer Preis, Top-Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Rvs Klimhulp pakket

Goed omschreven op de website en precies dat gekregen wat er staat. Snelle levering en keurig verpakt. Erg mooie draadgeleiders van mooi geschuurd rvs en degelijke constructie. Mooi draaiwerk! Er zat voor mijn gebruik voldoende mooi rvs draad bij. Ik vond de rvs schroeven met de bijgeleverde pluggen een waardeloze combinatie. Ik kreeg het systeem niet vast in de volle baksteen. De pluggen heb ik vervangen voor een betere kwaliteit daarna zat alles goed vast. Maar dat zou eigenlijk niet nodig hoeven te zijn.

uitstekend

al eerder bestelling gedaan

snel verstuurd en goed ontvangen

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV