Kan niet beter!

Ik heb een old-school Gazelle racefiets uit 1980, maar die heeft uitvalnaven, dus zijn je campagnolo wielen zo gejat. Dus zoek ik een staalkabel met 2 lussen. Die haal je door de wielen heen en gekoppeld aan een extra slot aan een lantaarnpaal mag je hopen dat het afdoende is. Zo'n staalkabel met lussen kocht je tot voor kort ''gewoon'' bij de fietsenboer. Maar die mogen ze niet meer verkopen van de verzekering. Die eisen kettingen en sloten alsof je fiets een Fort Knox is. Hoezo lokaal kopen als ze niet eens kunnen leveren. Gelukkig had Staalkabelstunter de perfecte oplossing. En ze hebben nog veel meer. Echt de moeite waard om te bezoeken. Daarbij: makkelijk betalen en supersnelle verzending. Hans.

Sehr gute Qualität

Stabil und sehr gut in der Verarbeitung Maßeangaben perfekt

Gute Ware, schnelle Lieferung

Die Auswahl im Internet ist groß, aber gelegentlich etwas unübersichtlich. Die gelieferten Teile waren allerdings von sehr guter Qualität und kamen auch schnell an.

Vlotte en behulpzame antwoorden op vragen en mooi materiaal.

Een paar keer heen-en-weer gemaild over de beste oplossing voor strakke staalkabels boven een terras waarover een druif moet gaan lopen. Samenvattende ervaring: vlotte en behulpzame antwoorden op vragen en mooi materiaal.

Super Teile

schnelle Lieferung, immer gerne wieder

Goede service en kwaliteit

Snel, goed, voordelig

Ik had de staalkabel snel binnen, de kabel is van goede kwaliteit en alles was netjes verpakt. Daarnaast was de kabel ook nog eens goedkoper dan bij een hoop andere aanbieders. Verder is staalkabelstunter een sympathiek bedrijf van eigen bodem. Ik ga er zeker vaker bestellen!

Klantgericht, uitstekende service, kortom topbedrijf!

Klantgericht, uitstekende service, kortom topbedrijf!

Gewoon goed

Snelle levering van het bestelde kabels

Goed geprijsd en snel geleverd

Kwalitatieve producten, keurig netjes en degelijk verpakt

Kwalitatieve producten, keurig netjes en degelijk verpakt

what you see is what you get; top!

de order werd heel snel uitgevoerd en bezorgd. Het gestuurde materiaal is van goede kwaliteit

makkelijke website en goede, snelle service

Goede communicatie en levering

De aangeschafte producten zijn snel geleverd. Omschrijving van de producten op de website komt overeen

top

overzichtelijke website, democratische prijzen, snelle verzending, gewoon top

Snel verzonden goede kwaliteit

Snel binnen en kwaliteit, precies wat ik verwachtte

Super snelle levering top

Fijne ervaring

Prima en vlotte levering.

Tevreden

Componenten zijn van goede kwaliteit en waren snel geleverd!

Goed materiaal met zorg verpakt

Goed materiaal met zorg verpakt

Goeie service

Besteld ontvangen zoals aangeven.... en goed spul.

Snelle en correcte afhandeling en levering

mooie verpakking, snel geleverd

Ik was blij verrast om te zien hoe snel mijn bestelling er was. Deze was dan ook zeer mooi verpakt! Prima werk!

immer wieder

Nach einem Missverständnis wurde superschnell reagiert!

Correcte service!!!

Overzichtelijke website, prima prijzen, correcte verwerkings- en leveringsservice...VOORBEELDIG!!!!

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL