Snel en perfect

Snel en compleet

Alles OK

Schnelle Lieferung

Prima firma om mee te werken

Doppel Kleiderhaken Alu

Schnell geliefert, alles perfekt

Super netjes geregeld.

Alles volgens verwachting. Mooie kwaliteit kabels.

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen.. wel al een bericht eergisteren om te vragen hoe het werkt??? Zie verder... Beste Dirk, Is het gelukt met je klus? Laat het zien & win een schroefmachine. Maak een foto van jouw project en stuur 'm eenvoudig via WhatsApp!

Positief

Goedkoop, snel, voldoet

Snelle levering netjes verpakt en goed product. Is reeds gemonteerd en we zijn tevreden.

Verkeerd kabeltje besteld, geruild, kopje koffie erbij, een en al vriendelijkheid

Mooi materiaal

Voor drie uur besteld en volgende dag half tien in huis. Stevige sloten en heel degelijk

Prima spul voor een goede prijs

Prima spul voor een goede prijs en snel verzonden.

Perfekt

Genau das was ich gesucht habe und super schnell geliefert!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Op de website een duidelijke gebruikershandleiding.

Goede hulp en service

Snelle bezorging

Prima , goede kwaliteit , snelle levering.

Ohne Probleme, super schnell geliefert

Was soll ich da schreiben, bin super zufrieden.

Correct en snel

Correct snel en goede kwaliteit

Lekker snel, goed product

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service.

Top product

Kleine klemmen besteld van goede kwaliteiten en duurzame product

De kabel is super handig het slotje was helaas wat minder

Makkelijk in gebruik

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL