Goed en snel.

Goed verpakt en snel geleverd.

Top Produkt, günstig, bestens

Artikel: Kabelschloss 2 meter Sicherheitsschloss XL Artikelnummer: 77XL2 Der Versand war sehr schnell, das Produkt hat alle Erwartungen übertroffen, es ist sehr massiv und stabil. Es hat dasselbe Schloss/Schlüssel wie mein Das AXA Linq Kettenschloss. Ich verwende das Kabelschloss zur Sicherung von Fahrrädern im Keller im stationären Gebrauch. Zum mobilen Gebrauch auf Tour ist es jedoch nicht zu empfehlen weil zu schwer und zu groß. Um wertvolle Bikes jedoch zuhause zu sichern, ist es bestens geeignet. Bin mir sicher, dass Diebe allein schon beim Anblick des massiven Kabelschlosses es erst gar nicht versuchen. Bin sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

alles was zoals besteld en of afgesproken U ziet me zeker terug..

Snelle levering voor een nette prijs.

De juiste producten snel in huis

Tweetal kabels gekocht om fietsen vast te zetten. Prima artikelen voor een goede prijs Alles was snel in huis

Geleverd wat ik heb besteld.

Levering was prima

Compleet en snel geleverd

Enkele kleine onderdeeltjes besteld en compleet en snel geleverd

Sehr gut

Schnell und kompetent

tevreden klant

levering als afgesproken en het artikel was werkelijk top, het bespaart echt veel kosten om iemand langs te laten komen en de instructievideo was duidelijk

Klein probleempje bij verzending maar zonder uistel en zéér klantvriendelijk opgelost . Bedankt

Alles perfekt.

Gute Geschäftsabwicklung.

Prima Service en mooie prijs

Bestelling volgende dag geleverd, goedkoper dan andere aanbieders. Zeer tevreden

perfect snelle levering

perfect en een snelle levering

Goed contact en goede levering van mijn spullen

Het ging niet helemaal goed met de levering maar dat werd direct snel hersteld. Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden

Top service!

In eerste instantie werd er een deel van mijn bestelling verkeerd geleverd, maar dit werd onmiddellijk gecorrigeerd en keurig herleverd zonder enige extra kosten of moeite. Top service!

Keurige snelle levering

Online besteld en binnen 2 dagen geleverd.

Snelle nalevering na verkeerd geleverd artikel

Hartstikke goede service met idem product!

Mijn bestelling bij Staalkabelstunter ging hartstikke goed. Goed bereikbaar en vriendelijk. Het product voldoet, is naar wens. Ik ben blij.

Snelle en probleemloze levering, goed product.

Goede voorlichtingsvideo, makkelijk bestellen, prima prijs en snel geleverd.

Snell levering, uitstekend produkt

Produkt de volgende dag in huis. Voldoet aan verwachting

snel en prettig

snelle levering en prettige ervaring

Precies zoals verwacht

Goede beschrijving van het product op de website. Levering conform belofte.

correcte levering

snelle en juiste levering

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL