Meer dan tevreden

Had een bestelling geplaatst, maar van 1 artikel tekort. Nabestellingen gedaan maar kwam niet aan het te besteden bedrag. Na een mail hierover aan Staalkabelstunter werden de door mij te kort bestelde artikelen, gratis en zonder portokosten opgestuurd. Dit vind ik meer dan service die een bedrijf kan leveren. Nogmaals, bedankt hiervoor

Vlotte afhandeling en perfecte levering!

Vlotte afhandeling en perfecte levering!

super!

doublelock Beast Art/VBV kabelslot besteld en nog geen 24 uur later had ik hem in huis. Slot is perfect!

Vlotte bestelling en levering, ik kom graag terug.

RVS Leilinde pakket besteld, leuk dat dit in pakket bestaat, zo moest ik niet alles apart in mijn winkelwagen toevoegen. Bedankt staalkabelS.

Perfect !

Tweede bestelling even snel en correct !

good product, good site, very fast shipping

Uitstekende service

Snelle levering,eerlijke prijs

Was goed

snel alles aanwezig prima

snel en alles geleverd prima

Alles bestens

Ware wie beschrieben. Auf eine Nachfrage zum Produkt habe ich eine hilfreiche, freundliche und schnelle Antwort bekommen.

Goede prijzen en service

Goede spullen voor een goede prijs, en snelle levering.

Een aanrader

Het was gewoon goed

Wat beloofd is, wordt ook nagekomen.

Goed materiaal voor een redelijke prijs.

Belofte wordt nagekomen

Het door mij bestelde artikel is afgeleverd conform de afspraak/belofte. Op de afgesproken dag, in een nette verpakking en geheel naar wens.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Products of quality

Fast delivery Quality products Quick response to questions

Duidelijk, snelle levering en de juiste producten

Duidelijk, snelle levering en juiste producten.

Gewoon goed

Artikelen netjes en snel geleverd

Goede info op de site, snelle levering, kwalitatief goede producten.

Het zou beter zijn de lengte van staalkabels aan te geven in een +/- lengte. In mijn geval bleek dat bij een bestelling van 20.00 m1 kabel, de werkelijke lengte 19.40 m1 bedroeg. Voor het overige, prima, betrouwbaar bedrijf.

Goede stevige kabel en snel geleverd

Picabello

Prima kwaliteit kabel en de sokken zitten trouwens heerlijk

Super, snel geleverd,

Goed en snel geleverd

Goede service,vriendelijk personeel.

stipt op tijd en vriendelijk pesoneel.

stipt op tijd van planning en vreindelijk personeel.

Goede ervaring

Materialen goed verpakt en snel geleverd. Zeker een aanrader. Spullen zien er netjes uit en eenvoudig montage.

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL