goed product en snelle levering

goed product en snelle levering

Goede afhandeling en advies van de bestelling

Trek wel aan de bel bij verzender. Door onderbetaling van de bezorgers, slechte geen of slechte bezorging.

snel en efficiënt

Precies zoals word beloofd!

Correcte en snelle afhandeling

Zeer tevreden over de producten.

Prima service!

Prima service!

Snelle en correcte levering

Duidelijke website. 's Middags besteld en andere dag geleverd, zelfs voor het eerder gemelde tijdvak. Apparaat geprobeerd en uitstekend bevonden. De verstopping was binnen nog geen half uur verholpen. Vooral de kop van de ontstoppingsveer werkt prima bij bochten van 90°. Het betrof een verstopping in een buis van ø 50 mm van keuken naar hoofdriool.

Pakketje kleine onderdelen gaat prima!

Voor een bijzondere toepassing had ik twee handen vol kleine RVS onderdelen nodig. Het uitzoeken ging prima, de afhandeling op de website snel en de levering was correct en vlot.

Goed aanbod en service

Er was in eerste instantie wat mis gegaan bij mijn bestelling, dit is na een telefoontje binnen een dag hersteld.

geweldig

goed en snel geleverd en pakketje kon door de brievenbus , heb de stang van de regendouch op gehangen en het hangt nu perfect en blijft recht hangen Top

Zeer goede website en eenvoudig, makelijk

Product was snel geleverd en uitgevoerd zoals omschreven.

Snelle levering goede kwaliteit en goedkoop

Goede nazorg bij het niet aanleveren van een pakketje

Na het niet aankomen van het pakketje een mail getuurd, waarop direct gereageerd werd. Hierna direct een nieuw pakketje opgestuurd door het bedrijf.

Bestelling snel en goed geleverd. Goede materialen.

Uitgebreid assortiment

Duidelijke webwinkel, groot assortiment en snelle verwerking!

Product is goed van kwaliteit en zeer snel geleverd.

Duidelijk site en snel geleverd !

Mooi kabeltje om mijn aanhangwagen vast te maken met een hangslot aan de auto.

snelle en accurate levering

prima staaldraadonderdelen, scherp geprijsd, uitstekend verpakt en snel geleverd, Inclusief leuke brochure en schrijfpen. Top.

Heldere site en snelle correcte levering

Ruime sor****** met goede toelichting. Na bestelling snelle en correcte levering van de spullen.

Super service

Het product voldoet aan de beschrijving. Verder werd het heel snel geleverd. Wat betreft functionaliteit, G16 heeft ervoor gezorgd dat onze afvoer is ontstopt.

Goed zoals het hoort

Mooie kwaliteit tegen een goede prijs en netjes op tijd geleverd

Top service!

Super snelle levering, ik wilde iets aanpassen in een set. Dit als opmerking doorgegeven en is netjes verwerkt. Bedankt!

Super! Groot assortiment, scherpe prijzen en snelle levering.

Super! Groot assortiment, scherpe prijzen en snelle levering. Ook staan er op YouTube zeer informatieve "how to" filmpjes wat erg handig kan zijn. Kortom zeer aan te bevelen!

Perfekt

Positief verrast en tevreden over : Vlotte levering,keurig verzorgde verpakking met leuke attentie ,maar vooral door de kwaliteit van de geleverde fitness-kabels met aangeperste ogen , die ik inmiddels in mijn “Smith machine “ van Techno Gym gemonteerd heb . Ik beveel uw firma aan .,.

Gewoon prima gedaan wat was beloofd

Gewoon prima gedaan wat was beloofd

Goed en snel geleverd

Ontstopper gekocht en werkt zoals omschreven

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL