Goed geregeld

Ontstopper aangekocht bij Staalkabelstunter.nl goed informatie op deze website. Besteld na advies en de volgende dag keurig op tijd ontvangen. Én gelijk de ontstopping kunnen verholpen. Top geregeld.

Genoeg keuze, prima prijs en snel geleverd.

Nette webshop met genoeg keuze. De instructie videos zijn erg handig. Levering via DPD ging ook prima.

Fijn bedrijf met mooie producten

Snelle levering en vlotte reactie op vragen. En degelijke producten we hebben nu een robuuste waslijn.

goed en snel geleverd

netjes geleverd en binnen kort genieten van het ontvangen biertje

Prima bedrijf

Snelle levering en professioneel materiaal precies wat ik verwachtte

Goede service met snelle support

het pakket was binnen 1 dag binnen.

Vlot en foutloos geleverd

Vlot en foutloos geleverd.

Wat op de site wordt beloofd wordt nagekomen. Bovendien in een verpakking zonder luchtkussens verstuurd. Kortom een echte aanrader.

Alles is vlot veropen

Alles is vlot verlopen

Perfecte service, aflevertijd precies op afspraak.

Duidelijke productomschrijving, snelle levering

Het product is duidelijk omschreven met een duidelijk foto. Bestellen is makkelijk en levering is snel.

Snel en goed

Overzichtelijke webwinkel. Goede service. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Snelle levering en goed ingepakt

Ik ben super blij met wat ik heb besteld goed product en ik kreeg er een pen bij ik zal zeker nog wel eens wat bestelen bij jullie

Schnell und fairer Preis

Alles bestens, ware innerhalb von 24h erhalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tijdig en netjes afgeleverd!

Bestellingen netjes en tijdig afgeleverd.

Goed product snelle bezorging.

Keurig op tijd bezorgd

Keurig op tijd bezorgd

Toppers

Supersnel geleverd. Duidelijke website om te bestellen. Goede uitleg van gereedschap via filmpjes. Ben zeer tevreden en bestel zeker weer bij dit bedrijf.

Top bedrijf

Goed materiaal en snelle levering

Staalkabelstunter is snel en correct, de Cabere Ontstoppingsveer G16 niet.

Staalkabelstunter is een goed en netjes bedrijf. Bestelling was perfect te volgen en na 2 dagen afgeleverd. Maar de Cabere G16 Ontstoppingsveer was andere koek. Deze kinkte binnen een half uur en brak af en schoot in de afvoerbuis. Geen topproduct helaas. Toch opgelost door de ontstoppingsdienst. Les geleerd: doe niet zelf als je geen verstand van hebt. Marco

nalevering correct uitgevoerd

prima zaak

Ik ben erg blij mee met dat apparaat.

Ik heb de apparaat pas 1 keer gebruikt en het ging goed. Prima apparaat.

Goede kwaliteit en goede service en snelle levering

Na lang zoeken heb ik gevonden wat ik zocht. Gisteren besteld , Vandaag in huis.

Goed, krijg wat ik vroeg

goed, levering was wel paar uur later als aangegeven

wij hebben de bestelling nog niet mogen ontvangen!

Gelet op voorgaande leveringen is de ervaring positief. Voorgaande levering is per post toegekomen, deze bestelling nog niet? Bedankt om het nodige te doen/na te kijken.

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL