Uitstekende service

Bijzonder hulpvaardig en klantvriendelijk. Snelle antwoorden.

Snelle service!

Correct, snel, kwaliteit/prijs in verhouding.

Snelle levering , zeer tevreden over het product

Snelle levering , zeer tevreden over het product

Snelle levering en zoals omschreven op de website

Makkelijk bestellen, product voldoet aan de verwachtingen, en snel geleverd.

Goede spullen tegen een zeer scherpe prijs

Dit is mijn tweede bestelling bij de Staalkabelstunter, wederom omdat ze de scherpste prijs hebben. En je merkt aan alles dat ze echt hun best doen om alles goed te regelen.

perfect

Heel tevreden met het bestelde en vlug geleverde artikel.

Z

Keurig afgehandeld, en snel bezorgd.

Kan niet beter

Zoals steeds TOP!

Leueven

Nette afhandeling bestelling

Laag drempelig in bestelling en duidelijk volgbaar traject van bestelling

Alles ok .

Von Bestellungen bis zur Lieferung alles sehr gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik krijg wat ik vraag

Goed materiaal

Snelle reactie en Snelle levering

Service is goed

Er was een staalkabel te weinig geleverd. Dat werd onmiddellijk in orde gebracht. De meeste producten waren ook prima. Enkel de hydraulische tang is brol. Die was na 6 keer de knijpen kapot. Maar ook dit werd nadien heel goed geregeld.

Helemaal goed

Prima en snelle levering

Snelle bezorging

Diervriendelijke muizenval besteld. Volgende dag in huis aan een zeer scherpe prijs! Eén bemerking: de fabrikant had wel wat duidelijker mogen zijn in zijn gebruiksaanwijzing, want we hebben een hele tijd gewordsteld om het "gevalletje" open te krijgen.

Aflevering volgens afspraak

Alles is ok gegaan, aflevering en ook het product is ok

Leuke spullen en prima service!

Na even puzzelen op de website (alle informatie voorhanden) m’n keuze gemaakt. Bestellen, betalen en volgende dag spulletjes al in de bus! Prima dus.

vlotte levering

Product als aangekondigd. Vlotte en correcte levering

Prima en snelle levering

Prima deed wat hij moest doen.

Besteld, snel en volgens afspraak geleverd.

super

makkelijke site en snelle levering

Zie boven

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL