Zeer goede afhandeling/levering van het bestelde materiaal!

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Duidelijke site, goede prijs, snel verzonden

Super, De site werkt gemakkelijk en je vind snel wat je nodig hebt voor een scherpe prijs. Bestelling was snel bezorgd. Top

goede kwalitijd

we hebben tiptopwaslijn gekocht snelle servis we hebben een was lijn van gemaakt dat gaat prima

Product besteld was snel geleverd

Prima winkel

Snelle levering Goed product

Op tijd geleverd prima product

Verstopping in een paar minuten opgelost, had het ding veel eerder moeten bestellen

Was geheel volgens afspaak.

Wat ik had besteld klopte exact en ook mooi op tijd.

Levert wat ze beloven, en op tijd

Duidelijke website en goede updates over voortgang. WYSIWYG

Buitengewoon verrast met dit bedrijf!

Goede website, makkelijk te bestellen, snel geleverd en de waslijndraad is van goede kwaliteit, ik, maar vooral mijn vrouw is er erg blij mee!

Heel bijzonder.

De 11 katrollen werden keurig verpakt vlot geleverd. Met heel veel plezier ben ik daarmee begonnen aan mijn deurdranger project. Eigenlijk had ik er maar 1 echt nodig. Maar ik denk dat het niet bij 1 deur blijft. Separaat stuur ik via whatsapp wat foto’s en video’s op.

uitstekend

Mijn eerste bestelling voornamelijk bestemd voor modelbouw is snel uitgevoerd en geleverd. Daar houd ik van. Daarom is STAALKABELSTUNTER toevoegd aan mijn relatiebestand.

snelle levering en goeie kwaliteit

Snel en de juiste materialen voor een zeer goede prijs

Zeer tevreden,snelle levering duidelijk in informatie. gr Wilfred

Prima geregeld

Makkelijk te bestellen, snel in huis,en goede informatie

prima service

snelle levering,keurig verpakt

Degelijk materiaal, snel geleverd

Mooi materiaal. Netjes verpakt en snel geleverd. Probleemje met 1 montagestukje, na melding van het probleem werd me aangeboden onmiddellijk een nieuw te kunnen ontvangen.

Prima service en uitstekende producten!

Prima service en uitstekende producten!

Perfect!!

Tja, wat moet ik nog meer zeggen...? Behalve de ballpoint was alles er (ik heb ondertussen genoeg ballpoints, dus: houwen zo!) Goed verpakt, snel geleverd. Ik hoopte stilletjes dat de bestelde tang ook kon knippen, maar zoals niet vermeld: dat kan-ie dus niet. Bij een volgende klus meld ik me weer bij jullie. Hg. KvZ

Snel, met aandacht

Na snel een zakkentrekker te hebben ontvangen ging deze tijdens de eerste werkdag defect, zonder enig probleem werd een nieuwe toegestuurd

Alles TOP geregeld

Alles volgens afspraak gekregen

Snelle en verzorgde levering

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Hulde !

Mooie spullen, snelle levering.

Super ben er heel erg blij mee staat super gaaf

Excellent communication, fast delivery

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL