Snel verzonden.

Product zoals omschreven snel verzonden en ontvangen. Goede prijs kwaliteit.

rimpelloos

Snelle en accurate levering en zeer schappelijke prijzen

Prima, snelle service en vriendelijk klantencontact

Het bestelde product lag de volgende dag klaar. Na een kort telefonisch contact was afhalen ook geen enkel probleem. Werd vriendelijk ontvangen. Het bestelde product voldoet aan alle verwachtingen.

Alles ok

Goed en snel geleverd. Tevreden.

Zeer tevreden. Kan men goed bestellen.

Vriendelijk en zeer uitgebreidt telefonisch advies en snelle levering van goede producten!

Telefonisch contact te gezocht met een aantal vragen en werd zeer vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan, zeer behulpzaam en meedenkend. Toen direct besteld en de volgende dag de juiste spullen in huis. Ik kon meteen aan de slag! Geweldige service!

Goede producten, snelle levering

Fijne en overzichtelijke webshop, goede producten en hele vlotte levering.

heel goed

snel en keurig op tijd geleverd

Uitstekend!

Geleverde product voldoet volledig aan de omschrijving en is snel en compleet geleverd. Goede service, goed product en goed geprijsd

Snelle en juiste levering, mooie kwaliteit

Hele mooie kwaliteit. We hebben een ballustrade gemaakt van het staaldraad, super strak met mooie bevestigingsmateriaal.

Keurig geregeld

Het is voor mij de tweede keer dat ik hier iets besteld heb, ben evenals de vorige keer dik tevreden. Heb de materialen inmiddels gebruikt en het is precies zoals op de verpakking vermeld staat: "MAAKT MAKEN MAKKELIJK"

Makkelijk besteld en snel geleverd....

Product was op voorraad en dus snel besteld...levering de volgende dag....

Helemaal top! Goede winactie.

Goed zeer snel geleverd

Snel, voordelig en vriendelijk

Precies wat ik zocht. Snel ontvangen. Met aandacht verpakt.

Als de bestelling en de betaling is afgerond is er bij jullie feest en gaat de bestelling direkt naar Harm (naamgenoot) waarna het verpakken en versturen vlotte afhandeling krijgt, heel ludiek. Het bezorgen ging erg vlot en korrekt.

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en accuraat.

Geholpen zoals in een echte ijzerwarenzaak, chapeau!

Precies wat je mag verwachten

Diverse zaken besteld. Snel geleverd, netjes verpakt. Goede ervaring.

Wat ze beloven doen ze!

Een goede prijs en snel geleverd, dat was de belofte. Altijd even spannend om de eerste keer bij een 'onbekende' te bestellen, maar alles was tip-top in orde :-)

Snel, goed en prima materiaal. Voldoet volledig

Snel, goed en prima materiaal. Bestel straks weer.

Duidelijke informatie over het product + goede kwaliteit

Heel duidelijk om op de website te lezen wat het is en waarvoor je het kunt gebruiken. Verder is het ook makkelijk oom bijpassende producten te zoeken.

Zelfs toen de pakketdienst het af liet weten hebben ze meegedacht en hadden wij alsnog op tijd de bestelling. Goeie service. 1 puntje van aandacht misschien is de telefonische bereikbaarheid die is wat minder.

snel en duidelijk

snelle levering en duidelijke snelle communicatie

Breed assortiment

Goede prijs/kwaliteit, uitstekend verpakt, alleen jammer dat verzending met DPD paar dagen langer duurde dan normaal

Goedkoopste rvs karabijnhaken

Ik moet er even op wachten, gelukkig kwam het pakje nog op tijd.

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL