snelle levering en prijzen lager dan bij de concurrenten

Door de gunstige prijzen, vreesde ik voor een bestelling bij Staalkabelstuntel. Maar buiten verwachting is het een succes geworden over de ganse lijn: prijs, snelheid en kwaliteit !

Zeer snel geleverd

Besteld en volgende dag al geleverd, echt super! De website is duidelijk, veel informatie over de producten en toepassing. Video's met uitleg zijn ook behulpzaam. Alles top!

Duidelijke website, vlotte afhandeling

Duidelijke website, vlotte afhandeling

Duidelijke heldere informatie

Ik heb telefonisch advies gevraagd, daar kreeg ik duidelijke en heldere informatie. De producten werden netjes geleverd. Enige wat jammer is dat je maar tot 15 uur kunt bestellen om het de volgende dag geleverd te krijgen.

mooi materiaal en snelle levering

laatste bestelling waren 10 stuks kabelstopjes, helaas ontbrak er 1 inbusschroefje, niet echt een ramp want er gaan er 2 in, echter ze zijn zooo klein dat je eerder een reserve zou verwachten! Ook de toevoeging dat je wel een zeer klein inbussleuteltje in huis moet hebben voor montage zou handig zijn!

Goede produiten en snelle levering Makkelijk te bestellen

Goederen zijn van top nivea

Besteling en levering waren top!

De website mag iets beter. Elke keer terug naar het hoofdmenu gaan om het volgende onderdeel te zoeken is lastig. De bestelling afronden en levering verliepen perfect. Nu alles nog installeren.

Correcte en snelle service

Onderdelen werden snel en correct geleverd

Prima gekregen wat ik nodig had

Goed al doorgegeven aan andere Wie weet wat er uitkomt

Alles volgens afspraak

Prima spullen, perfect mee geholpen. Snelle levering, mooi en netjes verpakt. Een bedrijf met passie voor zaak en hart voor klanten.

Schnelle Lieferung

Ok

Tausch & Sprache

Die Qualität der Produkte war bei weitem viel besser, als was wir hier (in Österreich) bekommen können. Sie haben auch ein viel breiteres Sortiment. Die Lieferung war auch Top. Ich hatte sogar ein Problem (etwas falsches bestellt) und der Kundendienst war sehr freundlich und sofort reagiert. Ware zurückgeschickt und bald das Geld auf meinem Konto bekommen. Nur sprachlich war ein Kaos. Die Übersetzungsprogramme tragen nicht immer die Verständigung bei. ;-) Wir bestellen sicher wieder!

Prima , goed overleg

Prima goed geregeld, alleen in 6 mm staal kabel was er geen keuze in eind gafel

Just what I wanted - and timely

All items clearly presented on the website. Easy to find and order

Goede dienstverlening

Dpd leverde in parcelshop zonder verwittigen waardoor pakket uiteindelijk werd teruggestuurd naar afzender. De situatie werd echter door staalkabelstunter snel recht gezet waardoor ik het pakket alsnog snel ontving. Zeer tevreden over dienst na verkoop!

Snelle levering voor een uitstekend werkend apparaat

Kreeg riool niet open met veer van 10 meter. Liep steeds vast. Met dit apparaat ging het snel en goed. Liep ook vast op de plek waar ook de veer vast liep , maar met behulp van de boormachine ging hij verder en loste de verstopping meteen op. Eerst het filmpje bekeken hoe het zou moeten en met een paar keer terughalen en opnieuw was het karwei gepiept. Zeer tevreden.

Degelijk materiaal en vlug geleverd.

Ik ben tevreden met de vlugge service, de duidelijke inzage en uitleg van de aangeboden producten. Met dank Etienne

Zeer goer

Snel en efficiënt

Goede en flexibele dienstverlening

Ik had nog een kleine toevoeging aan mijn bestelling, die werd zonder problemen en vriendelijk toegevoegd aan de zelfde verzending.

Alles perfekt

Schnell und gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

In twee woorden niks verkeerd mee!

Heb de kabel gebuikt om de Big Green Egg te bevestigen aan een paal van de overkapping.

Snelle levering en goeie kwaliteit

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL