Netjes op tijd bezorgd

Precies het product wat word omschreven en foto's klopte ook. Netjes op tijd bezorgd met track en tracé.

correct.

correct. duidelijk. snel.

Snelle levering keurige verpakking

Prima spullen voor prima prijs

Na bestelling van benodigde artikelen vlot en goed geïnformeerd geleverd.

Snel, verzorgd

Goede service snelle levering in

Dr

Prima. Snel gestuurd wat beloofd is.

Prima. Snel gestuurd wat beloofd is.

Goedkoopste en snel geleverd. Top.

Een Cambere G21 rioolontstopper gekocht waarmee de verstopping in een fluitje van een cent verholpen was. Prima stuk gereedschap.

Fijne website

Overzichtelijke website met makkelijke zoek opties, Snel geleverd, prima producten

Fantastische presentatie van heel het gamma artikelen.

Was op zoek om een polyesteren beeld esthetisch op te hangen. En ben dan bij jullie site beland. Het resultaat mag er wezen. Top!

Kwaliteit van de bestelling is beneden verwachting

De schroeven en oogbouten waren van het slechte RVS kwaliteit,maar wel de hoogste prijs, en stond ook niet beschreven,dus al met al slechte ervaring.

Prima geholpen, snel geleverd.

Boekje met historie en bedrijfsgegevens is positief ontvangen!! Succes!!

goede prijs en snelle levering

kwalitijd producten

Mega goede service

Blijven rustig en gaan goed om met het probleem en ook met het oplossen ervan top top top!!!

correcte en snelle afhandeling.

correcte en snelle afhandeling.

Goed product voor een nette prijs

Ik heb dubbele katrollen besteld voor een zonnedoek. Zijn van goede kwaliteit en een nette prijs.

optijd en op maat

Bestelling na een hobbel prima in huis

In eerste instantie was ik niet tevreden omdat ik de bestelling niet ontving. Na een bericht naar Staalkabelstunter, werd het meteen opgepakt en verzonden. Waardoor ik uiteindelijke toch tevreden ben.

Staalkabelstunter doet wat het toezegt

Alleen jammer dat er gebruik wordt gemaakt van DPD. Ik heb daar reeds eerder vele malen slechte ervaringen mee. Zo werd er eens gemeld dat wij niet thuis waren. Terwijl dat wel het geval was. ER was ook geen briefje achtergelaten. In dit geval werd er een dag later bezorgd dan opgegeven door DPD.

Goede communicatie en snelle levering

Goed overleg als niet alles op voorraad is, snelle levering bij nabestellen. Goed geregeld!

Door uw uitgebreid aanbod in een zeer duidelijke website met gunstige prijzen en de vlotte verzending zal ik zeker weer t.z.t. een bestelling plaatsen. Ook zal ik anderen hiervan in kennis stellen.

Was een 10 geweest als DPD ook zijn zaken op orde had gehad. Gr. Marc

de kwaliteit is perfect, de prijs ook, enkel de levering van dpd nogal chaotisch

product en prijs zijn van goede kwaliteit, de levering door dpd zou wat stabieler mogen, de communicatie van dit bedrijf is een rommeltje, een andere pakketdienst zou wellicht interessant zijn

Netjes compact verpakt, snelle levering

Duidelijke website, prijzen zijn exclusief btw maar dan nog zijn ze goedkoper als de concurrent. Netjes en compact verpakt, snelle levering.

Handig

snel en koordaad

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL