Een uitstekende service

Ik had kabelspanners er niet bij door een vergetelheid hoogst waarschijnlijk Zonder er moeilijk over te doen hebben ze dit nageleverd Dit vind ik een mooie service van deze firma

Snelle en correcte levering

goed afgehandeld

super

Perfecte snelle levering

Top.

Correct product en snelle levering.

Geeft vertrouwen.

Alles perfect

Prima service, op tijd en ok

Zeer tevreden met de producten

We hebben staal kabel, draadklemmen, draadspanners en gereedschap om dit alles in elkaar te zetten. Alle producten voldoen perfect aan onze verwachtingen. Een absolute aanrader.

perfect en snel

zoals het hoort!

Helemaal goed

Het bestelde product werd snel en goed verpakt geleverd.

prima service, snelle levering

Onbezorgd je materialen snel vertrouwd kunnen achterlaten

Op dag 1 besteld en dag 3, conform leveringsafspraken, afgeleverd gekregen. Vanaf dat moment staan onze materialen met een goede stalendraad vast inclusief slot veiligheidsslot. Dank voor de snelle levering en goede zorgen.

perfekt

snelle levering, moeilijk telefonisch te bereiken, maar is prima geleverd!

Bestelling later ontvangen

Bestelling later dan beloofd ontvangen, doch dat lag aan bezorgdienst. Telefonisch met leverancier een en ander doorgesproken en beoordeling aangepast.

super

correct en goed geholpen

Alles in orde snelle verzending

Supersnelle levering en service

Door een foutje van mijn kant moest ik nog een tweede bestelling doen wat extra verzendkosten met zich meebracht. Eén telefoontje en dat werd opgelost. Bestellingen samengevoegd door hele vriendelijke medewerker en verzendkosten teruggestort. Snelle en goede service. Super!

Goede snelle service.

Vlotte en verzorgde lervering

komplete, vlotte levering in een aangepaste verpakking (geen grote dozen vol lucht en een heleboel afval)

Ik wacht

Ik wacht nog steeds op mijn paket en hoor niks van de firma. Na een week is er gebeld en is het paket naar tevredenheid afgeleverd. Mijn aanbeveling is om goed te communiceren met de klant, dan is er geen twijfel. Vooral als je deze site voor het eerst gebruikt.

excellent

Snel nauwkeurige levering

Goede snelle levering

Goede, snelle levering

ruime keus en prima prijs

Mooi geplastificeerde kabel gekocht voor de tuin set.

RVS kabel voor een leuke prijs

De bestelling werd snel afgeleverd en alles zat in de doos.

zoals altijd TOP

top

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL