snelle levering volgens afspraak

zeer snel

precies geleverd wat op de verpakking stond kwalitatief goede kabel

Duidelijke website, snelle levering!

Zeer goed, Staalkabelstunter had alle onderdelen die ik nodig had. Onderdelen werden per stuk aangeboden! Precies hetgeen bestdeld wat nodig was. Zeer snel geleverd. Dik tevreden!

Nog nooit zo snel alles besteld en thuis gekregen. In de middag spullen besteld, al voor vijf uur was alles ingepakt en klaar om te verzenden. Volgende dag voor 10 uur in de ochtend, alles thuis en precies wat ik nodig had,

goede oplossing voor mailing op een boot

snelle levering en duidelijke afspraken over tijd van afleveren

Foutje in de levering werd snel rechtgezet

De zending die we ontvingen was niet correct, maar dit werd na een mailtje snel en correct rechtgezet.

goed spul en snel.

goed spul en snel.

Super service

Na problemen met de bezorger, heeft kabelstunter dit supergoed opgelost, alsnog mijn dank

snel en duidelijk

goede website duidelijk en snel

erg goed

Duidelijke site en productbeschrijvingen waardoor keuze heel makkelijk tot stand komt. Het bestel en leverproces was erg transparant en de levering was vlot en keurig verzorgd, zowel qua verpakking als informatie over de status.

Prima service.

Bestellen gaat vlot. Mooi op tijd geleverd.

snelle en correcte levering

Alles ging prima van website tot bestellen tot en met de snelle levering.

Vlotte afwerking zowel leveren als retour boeking van het geld

Zie boven

Heel tevreden

Goed assortiment en goede productinformatie door uitleg met filmpjes.

Levering liep goed, product was goed verpakt en was ook volgens beschrijving.

Snelle en goede service!

Snelle levering! De klantenservice reageerde heel snel op een vraag! Materiaal kwam in goede verpakking.

Het product doet aan mijn verwachting zeer vlot geleverd top

Goede kwaliteit en prijs snelle levering

Prima en snelle service

fantastisch

Een sterke solide waslijn voor jaren wasdrogen .

Goed materiaal

Zeer snelle levering

Prima verzorgd pakketje waslijn.

Alles erbij, reuze handig.

Goed verzorgd

Prima site, goed verzorgd, kwaliteit zoals gemeld

Uitstekende helpdesk

Fijne mail interactie om juiste product te bestellen + zeer handige instructiefilmpjes voor doe het zelvers...

De zeer vlotte levering

De producten zijn zeer snel geleverd . Is een aanrader voor iedereen zelfs voor een leek.

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL