Zoals steeds in het verleden: 100% in orde!

Zie boven

Perfect, wordt een mens blij van!

Compleet pakket, betaalbaar en snel geleverd. Mooie producten !!

Snel en correct geleverd uit een ruim assortiment.

Prima geregeld en als er dan toch wat fout gaat wordt dit direct in orden gemaakt.

levering was snel en producten zijn goed tot zeer goed.

Heel goede ervaring met dit bedrijf.

Quick delivery, fast customer support

Quickly delivered. Missed one item, but one call resolved that without question. Was given the missing item ASAP, shipped the same day. Second order was also really fast. Well recommended!

Heb waslijnen en toebehoren hier gekocht. Snelle en correcte levering.

Super service

Echt nette service

Handig dit soort materialen online

Helemaal goed

gute Auswahl, schnelle Lieferung

Habe schicke unauffällige Seilstopper für 1mm Stahlkabel gesucht. Unser Einzelhandel hat da nichts passendes im Angebot. Bin bei Staalkabelstunter fündig geworden. Lieferung ging schnell und statt 12 waren 13 im Umschlag. Perfekt, falls ein Gewinde nicht greift oder eins der Miniteile abhanden kommt :)

erstaunlich leicht für dei Kabelstärke

Ich hatte das 2m lange Kabelschloss auf einer Biketour dabei und konnte bis zu 7 Räder zusammenschließen. Das Schloss ist super leicht im Rucksack oder Trikottasche zu transportieren!

Tevreden

Bestelling vlot verlopen

betrouwbare firma

Bestelling duurde nogal lang, maar beloften werden volledig ingelost.

Duidelijke site , vriendelijke mensen . Netjes en een goed product

Geen respons

Ik wilde een kabel terug sturen heb een retour aangevraagd nooit wat van vernomen.

allemaal goed geregeld

ik heb geen internetbankieren en gevraagd of ik een overschrijvingskaart kon opsturen,dat kon dus verder goed geregeld dank daarvoor

zoals het hoort. Goed spul

Netjes

Duidelijke website, nette prijzen en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de locatie van je verzending.

Perfect geregeld

Niet meegeleverd onderdeeltje werd na telefoontje mijnerzijds meteen nageleverd. Top.

Over de hele lijn tevreden

2 maal een bestelling gedaan op korte tijd. Levering gebeurde vrij snel. Wat het materiaal (katrollen) betreft kan ik gerust zijn dat deze lang zullen mee gaan en de prijs is zeker niet te veel. Top!

goede after sales na ontbreken twee onderdelen.

was even balen dat er twee van de drie items ontbraken, maar via de mail goed hersteld en de twee onderdelen als nog via de post ontvangen.

Wat een fraai assortiment en een uitstekend advies!

Hier vind je alles wat je zoekt. De vragen worden vlot en goed beantwoord. De levering is snel en correct! Wat kun je nog meer wensen? Eens klant, altijd klant want ik hoef niet verder te zoeken.

Ik heb ontvangen wat ik nodig heb.

Eerste instantie was niet het juist onderdeel opgestuurd, maar na vriendelijk telefonisch te woord te zijn gestaan is dit snel opgelost en had ik daarna ook snel het juiste onderdeel binnen.

Correcte afhandeling voor een goede prijs.

Bestelling netjes volgens afspraak geleverd. Wellicht te overwegen om een kleine inbussleutel bij te leveren.

Top geregeld !

Super snel en top geregeld !

Duidelijke website,snelle levering en goede service.

Goede service ,snelle levering.

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL