Overzichtelijke site

Makkelijk zoeken op de site en een snelle levering

Was zeer goed

Snel en goed geleverd

Snel geleverd, goede producten alleen de kabelklemmen hadden verschillende grote van moeren

Snel en correct afgehandeld

Bestelling niet ontvangen.

Probeer nu al 2 weken mijn bestelling binnen te krijgen. Pakket is continu zoek. Krijg nu net bericht dat ik het kan ophalen in Ermelo, 60 km verderop…….

Goede prijs/kwaliteit voor particulieren en snelle levering

Mooie en goed afgewerkte artikelen voor een zeer schappelijke prijs

top !

super snel geleverd !

Goede en snelle service

Alleen jammer dat de naleving op een fout adres was bezorgd ( in Mijdrecht ipv sneek)

correcte service

perfecte telefonische hulp zodat ik het best geschikte product kon bestellen

Aanrader!

Zeer snelle verzending, keurig verpakt.

Peoduct biet op voorraad na bestelling. Lange levertijd.

Product op de website was voorradig. Maar toch niet, per mail een ander artikel besteld gekregen. Vervolgens is er vergeten her product te versturen. Slordig, wel excuus aangeboden.

Prima spullen, snelle levering, goed assortiment

De spullen zijn duidelijk gescheiden verpakt en snel geleverd. Ik kon alles wat ik zocht goed vinden in de webshop.

Wat betreft de levering niets dan lof. Miste wel de mogelijk om staalkabel per meter te bestellen. En het is natuurlijk jammer dat je bij je eerste bestelling geen korte krijg. Hoe je overigens wel aan een kortingsbon moeten komen weet ik eigenlijk niet.

Duidelijk en snel

Super snel afgehandeld.

Zeer goed.

Ruime keuze, goede prijs, promote levering

Prima kwaliteit

De tang wordt gebruikt voor het op maat knippen van stuurkabels. Geen tieren en de kabel wordt glad afgesneden.

Prima, snelle afhandeling verder alles oke

Makkelijke website snelle levering grappige video

Kwalitatief materiaal. Een complete set om bijvoorbeeld schaduw doek op te hangen voor een zeer mooie prijs. Zeker een aanrader

Perfecte persoonlijke service

Goede persoonlijke service. Snel geleverd. Fijne producten.

Mooie kabels, snel en netjes geleverd!

Mooie kabels en zorgvuldig en snel verstuurd.

Bleek bij levering een afwijking in aantal te zijn die na een telefoontje de dag erna meteen opgelost werd

goede snelle levering en item van zeer goede kwaliteit. alleen de assen zouden ook in assortiment moeten zijn !

Als je een bestelling hebt geplaatst, krijg je een leuk filmpje te zien wat ze met je bestelling doen. Prima kwaliteit en vriendelijke service. Het filmpje vind ik net een andere benadering.

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL