Gewoon goed

snel maar duurder dan de shop om de hoek

zeker niet de laatste keer dat ik bij jullie zal aankloppen ( voor specifieke items)

Supergoede prijzen en zeer snelle levering

Goed materiaal onder 1 dak. We hopen een op een goede oogst druiven volgend jaar.

100% goed gegaan niks op aan te merken

Hele fijne ervaring

snelle en keurige levering en producten

De producten zijn zoals verwacht en de levering is zeer vlot gebeurd. Super!

Correcte en snelle levering

Snel geleverd , alles aanwezig . Prijs / kwaliteit is zeer goed

snelle levering, materiaal uitstekend,

zeer tevreden met het geleverde materiaal , dat tevens snel geleverd werd firma heeft duidelijk een gat in de markt gevonden

Snelle levering, goede producten

De producten zijn snel geleverd, betaalbaar, en van goede kwaliteit.

prachtig spul voor een zeer schappelijke prijs!

Verder niets aan toe te voegen.......... ja, toch, leuke folder over de bedrijfsgeschiedenis.

zeer goed

goede kwaliteit en vlotte levering

Goed geholpen

Bestelling gedaan helaas niet kunnen leveren geld netjes teruggestort goede afwerking.

prima service

alles werd op tijd geleverd

prettig en duidelijk

Het uitzoeken van producten is eenvoudig en duidelijk, bestellen en levering zijn goed.

net no nonsens betrouwbaar bedrijf, duidelijke site met techn. gegevens

heel tevreden, ze weten welke gegevens kopers nodig hebben om te weten wat ze kopen

Snelle verzending en een goed product

Super en verder goed verder geholpen

Prima geholpen

Doede goed..

Goed geregeld..

geweldig snel geleverd

als ik weer ijzerdraad nodig heb bestel ik het zeker bij jullie

prima bedrijf

alles snel en goed afgehandeld

No problem, products were delivered quickly, and service replied on questions in time.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle, vlotte levering en degelijk materiaal!

Goed product tegen een juiste prijs

Goede en duidelijke web site waarin de producten goed omschreven worden. Perfecte verzending.

Beter dan verwacht/gehoopt, een 10

de afzonderlijke delen waren zelf gelast, dus kan niet beter

goede prijs, snelle levering

overzichtelijke site en gemakkelijk te bestellen

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL