Prima, snelle service!

Duidelijke en overzichtelijke website waar ik de nodige materialen snel heb gevonden. Snelle correcte levering, bij mn volgende klusje weet ik ze zeker weer weten te vinden.

Zeer snelle levering product werkt perfect top kwaliteit

Zeer snelle levering het product werkt perfect

Snel geleverd, goed advies

Had iets in gedachte, even om advies gevraagd Vervolgens de spullen besteld. Volgende dag waren deze er. Bevestigd en zIet er supermooi uit

Schnelle Lieferung

Nur ein wenig zu teuer(Ware und Vetsand)mfg

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering. Zeer redelijke prijsstelling.

Gewoon goed.

Direct correcte levering - werkelijk prima

Na een telefoontje voor wat uitleg bestelling geplaatst. Snelle levering van prima materiaal. Een aanrader.

goed geregeld

super

Snelle levering van hoogwaardige producten

Diverse onderdelen besteld en alles zeer snel geleverd en van goede kwaliteit. Stunten doen ze niet met kwaliteit, wand die was goed, wel met de prijs!

fast, competitive price

Overzichtelijk, eenvoudig en snel.

Prima site en veel keus. Bestellen ging erg eenvoudig en ik had alles ook snel thuis bezorgd. Al met al erg tevreden. Kleine tip: Bij bouten goed om pluggen aan te bieden. Deze was ik nu vergeten.

Uitmuntende service

Aantal materialen besteld, bij ontvangst bleek dat er een paar onderdelen niet naar behoren functioneerden. Na één telefoongesprek werden deze onderdelen kosteloos naar mij verstuurd ! Chapeau !

Prima producten

Ik had een zeer klein pakketje besteld en ook nog voor een beperkt bedrag. Ondanks dat werd er gelijk actie ondernomen en later werd er zelfs aangeboden om alles opnieuw te sturen. Uiteindelijk heb het pakketje gewoon alsnog ontvangen (was waarschijnlijk verkeerd bezorgd). Je leert een bedrijf pas echt kennen als er zich een probleem(pje) voordoet. Hier heeft men direct actie ondernomen. Helemaal top.

Bestelling volgende dag op de mat.

De bestelde terras kabel was degelijk verpakt en het produkt is van een goede en degelijke kwaliteit. Er volgt zeker nog een bestelling bij deze enthousiaste mensen.

Uitstekende afwerking van de bestelling

De bestelling werd onmiddellijk verwerkt, waarvan ik op de hoogte gehouden werd. Ook de stappen van verpakking en verzending werden snel gecommuniceerd Prima en efficient Vriendelijk dank

Goed advies en snel geleverd

Via mail advies opgevraagd voor ophanging houten kunstwerk. Jullie advies opgevolgd en besteld wat er was geadviseerd.Binnenkort ga ik het ophangen maak er foto's van en zal ze jullie toesturen.

Goede service en prima materiaal. Een blijver in mijn “leverancierstabel” Dank

Snelle levering en goede kwaliteit lampjes!

Snelle levering en goede kwaliteit lampjes!

Top, op alle vlakken

Snelle en keurige verzending en een top product! Duidelijk instructies op YouTube. Ern bedrijf waar ze oog hebben voor de klant en de producten.

super vlot

Vlugge ontvangst

Prima product, prima levering

Product was precies goed en voldoet uitstekend

slechte start perfecte afwerking

de leverantie ging goed mis 2x maar een hele nette en snelle oplossing heb toch wel een goed gevoel over dit bedrijf vooral omdat ze serieus bezig zijn

Simpel snel

Zeer goeie ervaring ,firma aan te raden !

Alles was dik in orde bij levering , en op tijd !

top

Snelle levering, goede service en uitstekende klantvriendelijkheid.

Zeer snelle levering en prima spullen

Ik zou er zo weer bestellen, goede prijs, goede spullen en zonder verassingen.

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL