Geeft seintje als onderdelen onderling niet passen, TOP.

Optijd geleverd en het artikel voldoet aan de beschrijving.

Keurig verpakt, goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces.

volgens afspraak

Gekregen wat ik had verwacht vlotte levering

Prima snel geleverd voldeed aan verwachting

Kwam op tijd en netjes verpakt

Ik was zeer tevreden op tijd netjes verpakt en betaalbaar

Zeer snelle verzending en levering, goede kwaliteit

Spullen waren zeer snel geleverd. Ook nog eens in een hele mooie verzenddoos.

Gewoon goed !

Snelle levering en prima kwaliteit

Goede services en vlug geleverd

Ik miste een onderdeel en er was een katrol verkeerd geleverd dat werd goed ontvangen en direct weer naar mij gestuurd sjapoo voor de services die jullie bieden. Zal hier vaker iets bestellen als ik het nodig heb

Snelle levering nette prijs

Click and pay. De volgende dag de bestelling in huis. Top!

Uitstekend.

Uitstekend.

Prima product met nog betere service !

Ik had iets besteld, en had hier een vraag over. Gebeld met het nummer en er werd onmiddellijk opgenomen. Mijn vraag werd uitstekend en met kennis van het product beantwoord. Dit vind je niet vaak in de wereld van webwinkels !! Uitstekend !!

Snelle levering en keurig verpakt.

Alles klopte

Duidelijke website dus keuze eenvoudig

SUPER GEREGELD

IK WEET U TE VINDEN VOOR EVT VOLGENDE BESTELLING

Positief

Heel goede service

Snelle en correcte levering, maar fabricagefout in 1 onderdeel.

Snelle en correcte levering. Fabricagefout bij 1 stuk. Dit is direct vervangen!

Vlotte bestelling, snelle levering

Snelle levering.

Helemaal Top

Gewoon snelle levering

Gewoon goed

Lekker vlot en goed verpakt bezorgd niks op aan te merken.

Schnelle Lieferung, guter Eindruck der Ware.

Top kann ich nur empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Topservice aan topsnelheid

Alles op voorraad, goed materiaal, zelfde dag nog verstuurd. Top. Na stevig geklungel met het pakketje door de pakketbehandelaar hier in België ook nog eens zeer vriendelijk en snel geholpen door de dienst naverkoop die voor mij contact opnamen om te zien wat er was misgegaan, kortom TOPSERVICE. Ik kom zeker terug.

prima service

snelle levering, meteen antwoord bij eventuele vragen

vlot geleverd en niet duur voor een goed product

Het is snel geleverd en keurig verpakt. een mooie prijs voor een goed product.

Topfirma

Mooi en overzichtelijke site met info over de te gebruiken onderdelen, zeer snelle afhandeling en levering. Prima.

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL