Goed product en vlot geleverd, volgende keer zeker weer

Positief

Gewoon goed

Is een mooi set en de kabel is sterk

Simpel bestellen, snel geleverd, goed materiaal.

Gewoon een goede webshop. Ze hadden wat we nodig hadden. Ze leverden snel en de prijs was goed.

Perfect op tijd en prima prijs/kwaliteit verhouding

Gewoon erg goed

Goed spul

Duidelijke website en snelle levering met een keurige folder erbij

Echte specialist

Supersnelle service

Materiaal goed

Materiaal goed bezorging door dpd telleurstellend

D

Super tof bedrijf... een bedrijf van nu..

Vind het een tof bedrijf.. alleen al hoe het word opgestuurd..met leuke info erbij.. dit is geen oudbollig bedrijf.. top

GOEDE SERVICE

X

Goede Service

Mijn ervaring was goed en goede service, alleen jammer dat jullie een trage vervoerder hebben die vervolgend een verkeerd beleid voeren en vermoedelijk alles per muilezel via de afsluitdijk komen. Omdat hun navigatie ondersteboven hangt. Maar verder niets te klagen over de staalkabel stunter vr groet Martin Mulder

Prima service, artikelen goed verpakt ontvangen

Bij geleverde brochure gelezen. Ziet er goed en en met duidelijke omschrijving van de producten uit. Brengt je op meerdere ideeën om dingen te maken. En bedankt voor de mee geleverde pen, schrijft lekker. Mvr gr.

Overzichtelijke website en snelle levering

Overzichtelijke website. Genoeg assortiment. Levering was snel binnen

Leuk contact, prima advies

Om een druif te geleiden bij ons huis in de Provence had ik wat speciaal materiaal nodig. Gevonden op de website van de Staalkabelstunter, maar toch nog even gebeld of ik alles goed voor de bril had. Na een leuk telefoontje met nog wat tips van jun zijde, heb ik de materialen besteld en die waren er binnen twee dagen. Dat laatste kan sneller, maar lag bij de vervoerder, DPD, niet bij de leverancier. Al met al blij met de hele gang van zaken!

Het pakket werd snel verstuurd

Ik kreeg keurig de Track en Trace en werd netjes verstuurd.

Leveren meer dan je mag verwachten

Met de chat snel naar product dat ik zocht. Prima geholpen

snel en goed

Vlekkeloos bestellen en ontvangen. Wat moet ik er meer van zeggen, ja, ook nog: prettige producten.

Goed, snel, vriendelijk en niet duur

Ik had een handkabelspanner nodig voor een afdekzeil op een rond buitenzwembad. Vrijwel nergens te koop, en ik had geen zin in rommel via Alibaba of Amazon. Gelukkig stuitte ik op Staalkabelstunter. Om boven de minimale 10 euro te komen moest ik er wel 3 bestellen, maar ze werden binnen 36 uur bezorgd, en wat een kwaliteit! Veel mooier en steviger dan de spanner die bij het zwembadzeil werd geleverd en die kapot was gegaan.

Heelgoed

En snel geleverd

Snel en goed

Razendsnelle verzending en goed product. Een klein bedrijf met het oog op de klant en leveren van kwaliteit.

Snelle service en maatwerk

Mijn kabelslot werd snel geleverd met hetzelfde hangslotje dat ik eerder had besteld. Leuk foldertje erbij met het verhaal hoe het bedrijf is ontstaan. Komt op mij over als een professionele kleinschalige organisatie waar werkplezier en service aan de klant belangrijk is.

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL