Heel tevreden met mijn keuze om hier te kopen!

Goede kwaliteit en snelle levering voor een acceptabele prijs!

Prima maar telefonisch niet altijd bereikbaar

Op tijd en goed verpakt

Prima op orde

Ik zocht een gootsteenontstopper voor aan te sluiten op een accuboormachine. Op staalkabelstunter stond een handig filmpje voor een product dat ze verkochten. Deze gekocht voor een redelijk bedrag, hij kwam snel en werkte prima, zoals uitgelegd in het filmpje. Ik vrees echter dat hij niet zeer lang meegaat daar hij niet echt zeer solide is, alles naar zijn prijs, maar zover zo goed.

geweldig

ben door dit produckt heel goed geholpen

Prima producten, snelle levering

Kabel besteld met wat losse onderdelen, alles mooi verpakt en zeer snel geleverd.

Mooi product

Gezien prijs en kwaliteit is het een goed product. Ik zou dit apparaat aanbevelen aan anderen. Ben een tevreden klant.

alles dik in orde

levering is verlopen zoals het hoort.

Snelle en correcte levering.

Aanrader

prima!

prima, duidelijk en snel !!!

prima, duidelijk en snel !!!

Goede spullen snel geleverd

Goede spullen voor scherpe prijs. Jammer dat ze niet ook een assortiment touw verkopen

Snelle levering en goede service.

Order was quick and great quality

The product solved my problem in no time and saved me a lot of expanses

Heel gemakkelijk

Veel aanbod dus top

Snelle levering, produkt voldoet aan de verwachting.

Alles naar wens

?

Fantastische en vlotte service!!

ik bestelde en het e-mailverkeer verliep vlot, snel, vriendelijk, professioneel. Enkele dagen later al werd mijn aankoop door een vriendelijke chauffeur geleverd. Dat ging allemaal heel vlot. Dank jullie wel allemaal!

Snel levering goed product

Snel, goed product en handig 1 sleutel voor alle sloten...

Excellent!

Geen verbeterpunten denkbaar.

Netjes geleverd

Even gebeld voor advies, en blij met de keuze

Snel contact met gewenste geboden oplossingen en juiste kordate afhandeling.

- Snel correct antwoord op gestelde vragen. - Directe verwijzing op de site. - Directe reactie na betaling. - Snelle levering.

Makkelijk tje bestellen en goed geleverd

Precies goed en snel!

Zocht iets speciaals, iets dat je niet bij de grootgrutter vindt. Google zorgde voor hit. SMiddags besteld, de volgende dag bezorgd! Beter kan niet.

Top bedrijf

Prima kwaliteit.

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL