Snel, duidelijk en heel verzorgd!

Als ieder bedrijf zo hard zijn best deed zou internetshoppen heel leuk worden!

Goede prijs en snel geleverd,prima!

Snelle verzending en prima prijs

Goede communicatie en goed verzorgde bestelling

Goede communicatie en goed verzorgde bestelling

Pefecte Kwaliteit en Levering.

Op afgesproken dag bezorgd. Bestelling goed verpakt. In een woord geweldig.

Top bedrijf

Snel geleverd. Super bedankt.

Super goed

Snel en netjes geleverd. Materiaal van goede kwaliteit.

Snelle levering, keurig verpakt.

Snelle levering van prima product

Niet alleen erg tevreden over de snelle levering en productkwaliteit, maar ook erg tevreden over de after-sales. Bij de levering was er met de verpakking iets fout gegaan, wat altijd kan gebeuren, maar van Staalkabelstunter kregen we later een leuke verrassing toegezonden om het ongemak goed te maken. Super!

Goede producten en snelle levering

Snel, betrouwbaar en goede informatie

In 1 woord prima

Door Koningsdag werd het één dag later geleverd, dat was te verwachten........ Wij zijn zeer tevreden over de levering, tijd en kwaliteit.

snel en accurate levering . dikke duim.

snel en accurate levering . dikke duim.

Perfect en conform advertentie is de levering

Perfect en conform advertentie is de levering

correcte snelle levering.

Correcte marktconforme prijs en snelle levering. Wel spijtig dat 1 van de kabelspanners beschadigde schroefdraad had waardoor hij onbruikbaar is. Dat is toch 10% van de levering

Snel correct confortable

Geweldig !

Prima site duidelijk, voor 1500 besteld, volgende dag in huis. Keurig verpakt, netjes verzorgd en mooi kwalitatief materiaal. Waslijnset ! Dikke aanrader

keurig snel en compleet geleverd

bestellen gaat makkelijk en het is keurig snel geleverd

Prima materiaal en snel geleverd

Prima materiaal en snel geleverd

Niets negatief ondervonden, een firma die meedenkt met de klant

Fijne snelle en correcte service, top.

Levering correct geleverd.

Uitstekende levering.

Go3d

Snelle levering. Groot assortiment

3 mm kabel besteld, goed spul en snel geleverd

Produits de qualité et livraison Top

La commande passée deux jours plus tard le produit dans ma boite aux lettres, service et packaging nickel

Prima produkt en snel geleverd.

Prima, soepele staalkabeltjes om een zware lamp op te hangen, uiteinden netjes voorzien van tonnetje en andere zijde 'dichtgelast. Klant tevreden, ik tevreden. Als ik weer iets dergelijks nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn.

top

vlotte levering

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL