Snel en goed

Een 10 +

Mooie spullen. Duidelijke site. Snel verstuurd.

Gevonden wat ik zocht.

doet wat het beloofd

Alleen het minimumorderbedrag vind ik wat flauw.

Snel en goed

Ik heb zakbinders besteld en ze zijn super snel geleverd. Ook de prijs kwaliteit verhouding is goed

Gewoon goed

Geen bijzonderheden. Verliep zoals je t mag verwachten. De gebruikte bezorgservice was ook erg vriendelijk.

KEURIG VERPAKT en op tijd

Uit gebreide website en goed overzichtelijk.

Perfecte service

Levering was op tijd en compleet

Snelle levering top!!!

Een snelle reactie op de bestelling en zeer spoedig geleverd Geen excuus dat corona de leveringen vertraagd zoals bij iedereen

Prima site en snelle levering.

X

keuring

duidelijk en overzichtelijk.

Volgens afspaak geleverd.

Ok

Scherp geprijsde kwaliteit zuinig en klein verpakt vlot op de mat!

Goed assortiment, scherp geprijsd, vlot geleverd. Verder eenvoudig én effectief verpakt: geen grote doos, maar een envelop die past en die ik nog kan hergebruiken ook. Wanneer ik nog eens ijzerwaren nodig heb, denk ik meteen en allereerst aan jullie!

Gemak, overzichtelijk en snelle levering

Goede club om zaken mee te doen!

Netjes geleverd

Mooie stevige kabel, netjes verpakt. Op tijd binnen. Kabel valt niet op, dus dat is super. Het is de slimline kabel

Zeer tevrede

Snel geleverd qualytijd Elk doosje met schroeven een goed schroefbitje bij Zeker een aanrader

Top.

Kwaliteit en op tijd.

Tolle Qualität, absolut empfehlenswert!

Einfach und unkompliziert :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zie mijn eerdere e-mail

Zie mijn eerdere e-mail

Snel geleverd goede kwaliteit en prijs

Voorzichtig met knippen!

De cable ginger unit elks area be knippen; wel moeilijk on door de houder the voeren.

Erg tevreden, ruime keuze en snelle levering.

Alles top geregeld! De score zegt genoeg!

Zie vorige tekstveld...

Goede, snelle levering voor een prima prijs!

Zeer positief. Goede, snelle levering voor een prima prijs!

Snelle levering en top kwaliteit

Snel geleverd, netjes verpakt en goede kwaliteit. Niks te klagen!

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL