Snelle levering van een goed product!

Duidelijke site en snelle levering. Mijn glas in lood ramen hangen prachtig op aan de kabels!

Prima prijs, snelle levering

De hangsloten zijn goed geprijst en elk slot voorzien van e sleutels. Levering liet niet lang op zich wachten. Al met al prima ervaring

Vlot, klantvriendelijk, professioneel, topservice

Een toonbeeld van hoe online shoppen eigenlijk altijd zou moeten zijn. Overzichtelijke website, mooi productengamma, duidelijke info, makkelijke en vlotte check-out. Levering zoals afgesproken, duidelijke communicatie tijdens heel het proces. Chapeau!

vriendelijk, super service

onderdeel die ik nodig had was er niet meer, ze konden me gelijk vertellen wat een goed alternatief was. ´s morgens besteld en de volgende dat is huis. top

Goede kwaliteit en snelle levering.

Ik ben enthousiast dat ik nu thuis kan trainen en mijn oefeningen kan doen. Dit is mogelijk door de onderdelen die ik bij staalkabelstunter gekocht heb. Super!

Good experience

Bought one thing. Description was clear, there were pictured to see the real size of the item. Delivery was according to expectations.

De levering is door ‘Staalkabelstunter’ helemaal perfect verzorgd!

Dit was mijn eerste bestelling. De levering is door ‘Staalkabelstunter’ tijdig en correct gedaan, plus een mooie pen ingesloten als cadeau.

prima leverancier

De bestelde waren snel in huis. Precies zoals beschreven en met een kleine attentie.

Top winkel

Heel goed geholpen!!

De service afdeling was goed bereikbaar en vriendelijk/ ondersteunend.

Prompte levering en snelle levering.

nvt

Geweldige service met een glimlach

Behulpzaam, meedenkend en altijd vriendelijke service..

geregeld volgens mijn verwachting

goed resultaat

Perfekt

Snelle levering, mooi verpakt, leuke folder

niets op aan te merken

blij met service en product.

Goed geprijsd en snelle levering

Ik ben erg tevreden met mijn product. Snel geleverd en dat voor een concurrerende prijs

Vlotte duidelijke informatie uitwisseling.enthousiaste uitstraling van het geheel.houden zo.

Goede service.

Gewoon goed

Snel geleverd en goede kwaliteit prijs verhouding

We zijn zeer tevreden over jullie.Zeer snelle service en goed spul.

Prima levertijd volgens opgave

Prima bedrijf producten conform omschrijving en keurig volgens afspraak geleverd

leuke bestellingsfilmpje!

Bestelling snel binnen, producten van goede kwaliteit en leuke bestellingsfilmpje!

de verbindingen zijn enkel voor zien voor heel dunne kabeltjes van2mm tot 2,5 doormeter

er zou moeten bijstaan voor welke diameter deze verbindingen zijn voorzien

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL