Prima producten, snel en goed geleverd.

Ik vroeg, per chat, advies. Kreeg redelijk snel een goed antwoord. Bestelling geplaatst en zeer vlot geleverd. Leuke, persoonlijke, bedrijfsfolder.

Mooi product, snel geleverd

Mooi product, snel geleverd

Snel en goed

Snel de bestelde producten ontvangen, zeer goede service van goede kwalitatieve spullen, ben zeer tevreden en zal nog veel beroep doen op uw schitterend bedrijf.

Snelle levering , goeie kwaliteit

Snelle levering , goede kwaliteit

Netjes en snel

Producten zijn snel geleverd en waren netjes verpakt

prima en snelle service

Keurig via de e-mail geholpen en spullen werden zeer snel geleverd

Netjes en prima verlopen.

Net en goed bedrijf. Mooie website en goede uitleg. Erg tevreden!!

Helemaal top

Goeie kwaliteit, snelle levering tegen een betaalbare prijs

Prima, snelle levering

Goed en goedkoop

Je krijgt goede kwaliteit voor weinig geld

Supersnel

Handige spullen, dingen die je niet wist dat ze bestonden en supersnel geleverd. Gister avond besteld en vandaag geleverd netjes verpakt. Top!!!!

Prima snelle service

Bestelling werd snel en correct geleverd Materialen waren prima in orde. Ben zeer tevreden.

goed verpakt en zeer snel geleverd

Chapeau

Betrouwbare webshop

In mijn bestelling was een fout gemaakt. Een artikel was te weinig geleverd. Na een telefoontje heb ik een mail gestuurd waarin ik vroeg om het bedrag van het niet geleverde artikel te crediteren, omdat ik het achteraf niet nodig had. Dit werd snel en keurig en direct in orde gemaakt. Ook kreeg ik mail dat het bedrag door de betaaldienst Buckaroo terugbetaald wordt.

Snel en goed!

Artikel voldeed zoals omschreven. Snelle en nette verzending.

Goede website en een snelle en accurate levering

Website met goede productinformatie. Eenvoudige bestelprocedure. Goede communicatie over levering. Binnen de beloofde tijdspanne van 1 uur geleverd.

Snel en goed

Prima geleverd; snel en alles naar verwachting

Snel goed geleverd

Gebeld, goede service

Netjes en snel

Ik ben tevreden over het contract met jullie en ook hoe snel de bestelling bij mij binnen is gekomen.

Helemaal goed!

Prima geregeld

Zeer tevreden over de aflevering.

Snelle levering en prima kabel met slot

Snelle levering en goede kwaliteit kabel met slot

Vlotte service

Vlot geleverd

Helemaal goed en tevreden.

Prima materiaal en juiste prijs. Dit bedrijf doet wat ze beloven! Top

Vlotte levering en prima product

Als een van de weinige aanbieders van de G16 Cabere ontstoppingsveer ben ik blij dat ik het hier heb kunnen bestellen. Van het product zelf had ik misschien iets meer verwacht maar het doet wat het moet doen.

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL