Fantastisch!!

Het bedrijf leverde supersnel, alles zeer overzichtelijk en helder en het materiaal wat ik verkeerd had besteld kon ik retourneren en het teveel betaalde bedrag werd snel weer terug geboekt. Echt geweldig! Een zeer sympathiek bedrijf. Hulde!

Goed en betjes geleverd

Netjes

goede services

duidelijke website, laatste vragen goed beantwoord. Ijzerdraad bleek wel dikker dan ik had verwacht en dus wat lastiger te verwerken, maar waarschijnlijk extra sterk en dat is wel nodig voor mijn klus. Het is allemaal wat degelijker dan je bij de gewone bouwmarkt kan krijgen. Prima.

Perfect en snel ontvangen

Snel en perfect verpakt en verzonden

Top service.

prima geregeld en snel verstuurd Pluim verdiend

een gezellig pakket!

ondanks de ijzeren inhoud vond ik het een heel gezellig pakje, met een leuk foldertje erbij over de geschiedenis van het bedrijf, een wedstrijd, hartstikke leuk! En het filmpje dat werd afgespeeld nadat ik mijn bestelling had gedaan was ook al zo feestelijk. Heel leuk gedaan allemaal. een verbeterpuntje heb ik wel: mijn naam stond in heeeeel kleine lettertjes op het etiket, de man van het afhaalpunt zei steeds: je pakje is er nog niet. Toen ik voor de derde keer kwam vond hij het pakje uiteindelijk en liet hij me het etiket zien: de naam van zijn zaak was goed te lezen maar die van mij minuscuul klein geprint.

klasse

netjes verpakt en keurig afgeleverd

Beter kan bijna niet!

De levering was snel en product was als verwacht! Ook de manier van verpakken en "goodies" deden mij verbazen, vind je niet zo snel meer!

Snelle levering prima product

Het ontstopper werkt prima, geen last meer van het langzaam doorlopen van de afvoer. De filmpjes op de website zijn ook erg duidelijk hoe te gebruiken en als de veer uit de behuizing gaat.

Super bedrijf

Levering op tijd. Goed materiaal en vergezeld van een mooie folder. Prima bedrijf uiteenzetting

Goed product, stevig verpakt.

Ik had een beveiliging kabel nodig. Ter bescherming moest deze geplastificeerd zijn. Staalkabel stunter had precies wat ik zocht. Kabel is kwalitatief goed. Grootste minpunt; een minimale bestel waarde is nodig om een aanschaf te kunnen doen. Ik heb iets extra's moeten aangeschafgen (€3,50 extra) om op een bedrag van €10,- uit te moeten komen om vervolgens nog eens verzendkosten te moeten betalen. Milieu technisch niet wenselijk. Het was dat Staalkabel stunter de enige was die dit product kon leveren. Anders had ik het ergens anders aangeschaft.

Snelle levering zag er perfect uit.

Snelle en nette levering

Vlote bezorging

Dacht dat het weereens 5 dagen plan zou worden site had leuke ideeen wat ik allemaal kon

Correct

Levering zonder problemen

Prima kwaliteit

Problemen adequaat opgelost

Zo als het kan en hoort - vol vertrouwen naar een volgende bestelling

Info mbt bestelling en alles goed verzorgd

Goed, betaalbaar en snel

Goed, betaalbaar en snel

Ok

Is wat je besteld.

Zo zou het overal moeten zijn.

Uitstekende kwaliteit RVS draad, bijbehorend gereedschap is gewoon perfect en helemaal niet duur. Van mij hoeft een bedrijf echt niet de volgende dag te leveren ( een project plan je toch mag ik hopen), maar binnen een uiterst redelijke termijn had ik mijn materialen. Alles mooi en degelijk verpakt. Ik ben dik tevreden, zo zou het altijd moeten zijn.

Vlot geregeld

De goederen waren snel bezorgd. Nadat ik betaald had kwam er een leuk filmpje waarop leek dat er direct kon worden gezien dat ik betaald had en dat ze direct voor me aan het inpakken waren. Grappig!

Precies wat ik zocht, snelle service. Top

Ik bestel zèker een volgende keer weer hier.

Snel en zeer netjes

Topfirma. Leuk en grappig filmpje na bestellen. Mooi pakketje, spullen in een mooi zakje en nog een mooie pen erbij ook. Bovendien hanteren ze scherpe prijzen. Deze heren en dame regelen de zaakjes goed. Bedankt voor de artikelen. Volgende keer kijk en bestel ik zeker weer op jullie website.

Goed materiaal

Eentje was erbij die vast zat maar met wd40 en een tang toch los gekregen de rest was ok .

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL