Fijne koopervaring met goed en vriendelijk dvies

Supersnelle levering en prima kwaliteit!

Supersnelle levering en prima kwaliteit!

Snelle correcte service. Kwalitatief materiaal.

Niets meer op aan te merken. Ga zo door

Goede service en snelle levering

Schnell und unkompliziert

Schnell und unkompliziert... 5 Sterne

Gewoon prima

Telefonisch contact gehad, echt supervriendelijk. Mooie producten ook

Snelle reactie alles keurig op tijd geleverd

Prima geregeld

snel, correct en billijke prijs

Duidelijke website, snelle en correcte levering en aanvaardbare prijzen.

Enorm veel keuze op de site en hele snelle levering.

Bij Staalkabelstunter vind ik exact wat ik zocht.

Ondanks de drukte rond de coronamaatregelen snelle en correcte levering. Deze site hou ik voor nieuwe leveringen in mijn gedachte.

Ik bestel weinig via internet omdat je vaak nare dingen hoort , maar dit is 100% naar wens verlopen

Via Google hier terecht gekomene Duidelijke website met goede inhoudelijke beschrijvingen van de producten. Bestelling geplaatst en keurig geïnformeerd over het levering proces

Geweldig goed!

Ruim assortiment en mijn bestelling super snel ontvangen!

Zou iedere webshop maar zo werken.

Ik heb in een grijs verleden direct een e-mailtje gestuud over onze uitstekende ervaringen en dat is nu "gewoon" weer het geval. Wat veranderd is (dacht ik) : die leuke blauwe doosjes

Perfect!

Duidelijke webside, particulier vriendelijk, vlotte vlugge levering.

Geweldig: Snel geleverd, Goed product, netjes verpakt (met een cadeautje)

Geweldig: Snel geleverd, Goed product, netjes verpakt (met een cadeautje) . Een aan te bevelen webshop!

Vlekkeloos

Zo hoort online bestellen te werken

Goed product, goed/mooi verpakt, snel geleverd, goede informatie omtrent levering, sympathieke informatie over het bedrijf. Kortom: wat wil je nog meer?

Firma van hun woord , zeer tevreden

Zeer tevreden , s’middags besteld dag erna geleverd

prima service!

zeer tevreden over mijn bestelling; duidelijk en vlot prima ervaring!

Superwebshop met goede prijzen en top service

Een tijdje geleden hebben we staalkabels en toebehoren besteld bij deze zaak. Naast goede kwaliteit van de spullen is de service en het meedenken van deze shoptoppers echt super. Aanrader!

prima service

kwaliteit op tijd geleverd

top

gewooon goed

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL