Perfect.

IJzerdraad besteld en binnen twee dagen ontvangen. Keurig verpakt in een stevige doos. Prima site.

Uitgebreid gamma en excellente service

Gunstige prijzen Uitgebreid aanbod Snelle levering Gebruiksvriendelijke website

Snelle en correcte levering!

Snel , compleet en goede prijs!

correcte vlotte service

Geen grote bestelling, toch vlotte en snelle levering.

Super Fantastisch

Besteld om 7u 'smorgens en de volgende dag om 8u30 geleverd. Dat is pas snel.

Goed en prijstechnisch interessant.

Goed, snel leveren en concurrerend

Goede producten, snelle levering

Uitgebreide collectie

Geweldige service.

Snelle en kwalitatieve levering.

Zeer professionele werkwijze !!!

Snelle en correcte dienstverlening.

Beter dan verwacht

Staalkabel besteld en zag er echt strak uit. Snap wel dat mensen er een balustrade van maken. Mooi spul en snel geleverd!

Super en snel

Vlot en snel geleverd

Goed product

Snel en correct geleverd.

Goede service en snelle levering!

Goede materialen. En scherpe prijs.

Eenvoudig bestellen, snel in huis

Had weer producten nodig voor een hanglamp. Rondgekeken, besteld en snel in huis waardoor ik weer verder kon. Top!

Snel geleverd wat ik nodig had.

Het duurde even voor ik uw website gevonden had,maar daarna ging alles vlotjes.

Uitstekend in elk opzicht!

De prijzen zijn gunstig, de goederen uitstekend en de levering vlot.

zeer tevreden

Snelle levering en het de aankoop voldoet aan mijn verwachtingen.

Volledig top, mooi bedrijf met een transparant verhaal, integer.

Volledig top, mooi bedrijf met een transparant verhaal, integer.

Snel en nette levering.

Alles was netjes verpakt en supersnel geleverd. Producten zijn prima en inmiddels heb ik al 2 spatschermen opgehangen.

Klasse .

Klasse afhandeling en snelle levering.

Correcte en zeer snelle levering.

Correcte en zeer snelle levering.

Helemaal top!

Ben weinig partijen tegen gekomen die zo’n goede en leuke site hebben, de bestelling met zoveel zorg uitleveren en er visueel een mooi pakketje van maken. Hulde!! Ben helaas niet zo’n handige Harry anders zou ik zeker vaste klant zijn geworden. Maar jullie hebben er wel een referent bij.

Top product met redelijke prijs

Goede website met top producten tegen goede prijzen. Verzending en levering snel en efficiënt.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snel geleverd. Goed verpakt Juiste omschrijving

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL