Alles super

Alles correct en snel geleverd

Very good, fast delivery

Very good experience, fast delivery

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit en snelle goede levering, goed op de hoogte gehouden van de voortgang

Afhandeling was goed,

Zie boven

Super service

Topp service

Snelle levering en goede kwaliteit

Perfect!!

Snel, accuraat, kwaliteit

goede prijs en snelle levering

blij

alles snel en vlot verlopen. Mooie prijs! Heel makkelijk en tevreden

Waarschijnlijk door de drukte iets verkeerd gegaan.

Had 2 te korten en heb 1e maal bij her bezorging verkeerd artikel ontvangen en bij de 2e her bezorging verkeerde maat gekregen , maar zouden deze in de loop van de maand januari toch nog nasturen , omdat deze op dit moment niet meer voorradig zijn.

Goed en snel

Snelle services en leveren waar ik voor betaald heb. Daarover gesproken is de prijs kwaliteitverhouding goed.

Top service!!!

Pakket was even zoek . Jullie hebben ook alles gedaan om dit te zoeken . Top ! Alles was correct zoals besteld.

Snel, en duidelijk.

Snel geleverd, makkelijk te bestellen. Veel mogelijkheden.

Top.

Zoals altijd , snel, netjes en duidelijk. Prima.

scherpe prijzen, snelle levering

Scherpe prijzen, snelle levering

Super snel en scherpe prijs

Keurig bedrijf die voor een scherpe prijs mijn artikel heeft geleverd

Zo besteld, snel geleverd.

Zoals elke keer is de bestelling snel verwerkt, en snel bij mij afgeleverd. Prima verpakt en zonder ontbrekende items.

Goed voor een mooie prijs

Prima , accurate afhandeling .

Opzoeken op de site gaat vlot ; overzichtelijke indeling . Bestelling en levering is correkt en snel , beter kun je niet wensen .

Goede producten, duidelijke uitleg en snel geleverd.

Prima, snelle levering, verzorgd

Prima, snelle levering, verzorgd

Duidelijke site en correcte levering

Ruim assortiment, alleen ik mis de grotere maten harp en D sluitingen evenals de grotere maten haken met of zonder veiligheidspal etc.

Super snelle levering

A

Super makkelijk, snel geleverd, mooie producten

Was op zoek voor een constructie voor het leiden van leidingen, kwam ik de site tegen en daar hadden ze een mooi pakket speciaal samengesteld voor deze klus. De prijs was ook prima, dus niet verder zoeken maar direct besteld. Snel bevestiging dat het op werd gestuurd en dat bleek te kloppen. Snelle levering en product precies zoals ik me voor had gesteld. Klus klaar!

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL