goed product ,snelle levering

ga daar nog bestellen

Prima ervaring

Het bestelde artikel was op voorraad en werd zeer snel geleverd. Dus doen wat wordt beloofd.

Snelle levering en scherpe prijzen

Dik in orde , dank u

Bestelling goed aangekregen.

op tijd geleverd volgens afspraak ook kwaliteit was prima

sehr gut und schnelle geliefert

Ware wie beschrieben und schnell geliefert. werde weitere Artikel bei diesem Hersteller/Händler bestellen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en goed spul voor nette prijs

Zie titel.

Correct geleverd

Keurig en snel geleverd

uitstekende service

zeer snelle levering van de materialen

Professioneel klantgericht bedrijf

Niets dan lof over alle aspecten waaraan een online bedrijf moet voldoen. Hulde!

Groot assortiment, prima service en perfecte levering.

Slechte levering met DPD, telefoonnummer van deze site werkt niet.

Mijn pakket werd zogezegd geleverd door dpd, maar toen ik het wou ophalen bleek het er niet te zijn. Vervolgens moet ik staalkabelstunter zelf bellen om de klacht door te geven, maar de telefoonnummer werkt niet. Het pakket is wel reeds betaald... Benieuwd hoe dit wordt opgelost. Zeer jammer, want ik heb de kabel overmorgen nodig.

Duidelijk en snel

Prettig en snel

niet alleen woorden maar ook daden

Niets op aan te merken perfect

Snelle levering.

Bin en 2 dagen de bestelling keurig in huis.

Prima bedrijf

Snelle levering Goed verpakt

Goed geholpen na mijn fout

Had wat vergeten te bestellen. En dit is perfect opgelost

Snelle en goede service

Leuke site waar hoogwaardige producten aangeboden worden die je ergens anders niet tegen komt. Prijs is goed.

Toppie

Prima spul. Snelle levering

Formidabele service

Heel gied

Snelle afwikkeling

Super snel in huis

Goed voor mekaar

gewoon op tijd geleverd wat er gevraagd werd

Schnelle Erledigung

Ich suchte eine Endhülse mit Innengewinde M6, könnte aber keine Abmessungen finden, schrieb dann eine Mail und 2 Tage später wurde Zeichnung in die Homepage eingefügt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en goede service

Eerste levering was snel en goed geleverd. Na een foutje van de aannemer een tweede levering met 1 belletje geregeld. Super prettig geholpen, fijne service.

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL