Basically ok but inaccurate delivery time info

Statement on website: Delivery in 1-2 days within NL Ordered on Tuesday 12.08. 11:30 Shipping confirmation (from shop not carrier): 13.08. Delivered: 19.08. = 7 days to AMS Not a big deal, but don’t state 1-2 days if it is not true.

Eerste ervaring prina

Zocht onderzetters van Kurk hier gevonden met Kurken houder. Zag ook 3 wereldbollen in Kurk, Middelste besteld vanwege tekst. Verzending was snel verzonden en goed verpakt. En de spullen zagen er na uitpakken goed uit.

Er word naar de klant geluisterd, snelle levering goede kwaliteit

Goede en correcte levering

Goede en correcte levering Keurig en netjes verpakt

Prma

Super snelle levering, mooi gelegd

Snelle correcte levering

Stemt zeer tevreden

Fijn verlopen zoals voorzien

Mooie en schone gebruikte kurken

Voor een last minute project had ik veel 500 stuks) gebruikte kurken nodig. Daar kon ik zelf niet tegenop drinken. Ze waren ook nog schoongemaakt. En de levering was ook supersnel.

Snelle afhandeling en mooi product

Ik heb online besteld en het is snel bezorgd. Geen 10, omdat ik het persoonlijke contact mis.

zeer goede zakelijke transactie

Ik heb geen problemen gehad. De bestelling werd perfect geleverd zoals gevraagd. De levertijd was zeer redelijk en de service onberispelijk.

Prettige winkel

Aanbevolen winkel, zonder gedoe bestellen

Bijzonder tevreden

Website is duidelijk. Zeer eenvoudig om iets te bestellen waarbij de aflevering super snel is. Verder als je een technisch vraag stelt, omdat je een probleem hebt met je (oude) kurkvloer, is het personeel zeer behulpzaam en meedenkend.

Keurige service, snelle levering en goed verpakt

Vlot, correct en topkwaliteit

Omdat we specifiek naar kurkvloeren aan het zoeken waren maar nergens echt veel keuzemogelijkheden vonden bij anderen, heb ik kurk24 eens geprobeerd na het lezen van de reviews. En inderdaad zeer groot aanbod, goede kwaliteit en vlotte correcte service. Transport was even vertraagd maar service bij levering (goede communicatie tijdens afzetten van de levering) maakte alles goed. Kortom dankjewel voor alles kurk24 team!

Hele goede service.

Helaas was het product wat ik besteld had beschadigd tijdens het transport. Er werd direct een nieuw product opgestuurd, hele goede service.

Matig

Product voldoet niet aan verwachting. De dikte van de kurklaag valt tegen.

prima levering

Uitstekend materiaal

Mooi kwaliteit kurk

Super blij mee!!

Voldoet aan de verwachtingen.

Betrouwbare leverancier met een ruim en kwaliteitsvol gamma. Telkens perfect verpakt en tijdig geleverd . Aan te bevelen !

Jammer

Heb het pakket mogen ontvangen in goede aarde

Omschrijving niet duidelijk, klantenservice goed

Het product was anders dan omschreven en de kwaliteit van de afbeelding was pixelacjtig. Ik mocht het terugsturen sturen met verzendkosten voor mezelf.

Snelle verzending en prima kwaliteit

Snelle verzending en prima verpakt en kurk is van goede kwaliteit

Rubber-kurk op rol

Ik gebruik het materiaal als ondérbaan voor mijn modelspoorbaan. Het materiaal is goed geluiddempend. Enig nadeel is het plakken, aangezien het materiaal op rol wordt geleverd. Zit het vast dan is het een prima materiaal.

Mooi materiaal

Mooi materiaal en vlot en goed verpakt geleverd super!

goede ondersteuning/ informatie en snelle levering

Zie boven

De Noesten 40 A