Fantastische service!

Super fijne zelfklevende kurk prikborden besteld die tevens makkelijk te bevestigen waren. Er was een probleem met de pinnetjes/punaises maar dat werd snel opgelost door een nieuw doosje te sturen. Ik ben super tevreden!

Binnen een dag geleverd, prima kwaliteit en incl. verf en roller.

Ik moest kurk hebben voor een kastdeur zodat ik deze deur als prikwand kan gebruiken voor de werkjes van de kinderen van school. Google leerde me dat Kurk24 een betrouwbare leverancier was. Niets bleek minder waar. Roi werd binnen een dag geleverd, en zonder dat ik het wist zat er een potje lijm bij en een rollertje. De site gaf duidelijke instructies hoe de kurk te bevestigen. Prima dus.

Prima materiaal, snelle levering.

Top, top, top.

Goede aftersales

Helaas was mijn 1 bij 1 meter 0.6 meter zelfklevend kurk wat rafelig afgesneden. Op de pakbon staat al keurig aangegeven wat je moet doen als het product niet voldoet. Ik heb keuzes aangeboden gekregen die recht deden aan de tekortkoming. Nog dezelfde dag is de klacht naar tevredenheid afgehandeld.

vriendelijk en behulpzaam

Ik had maar een klein stukje nodig om mijn wereldkaart van kurk aan te vullen met enkele eilanden. Netjes een mooi stukje opgestuurd gekregen. Goede service en meegedacht in een oplossing.

Gebruik het als drainage bloembakken

Vriendelijk en beleefd

1 Item zat niet in de verzending en is direkt netjes nagestuurd na mijn telefoontje.

Prima snelle levering!

Zie boven.

Perfekt

Alles is zeer vlot verlopen, van het bestellen tot het leveren.

Prima service!

Snel en makkelijk, thanks!

fijn ontvangst in de showroom

de eerste bestelling vlot geleverd!

Mooie kwaliteit

Wat een top kwaliteit! Zat zo op de muur en ziet er heel gaaf uit! We komen nog zeker terug bij jullie!

Prima.

Prima geregeld. Vaker bestelling gedaan en altijd goed geregeld.

Super blij met mijn aankoop

Gooie kwaliteit met een goedkope prijs, snel geleverd... beter kan het niet!

Gewoon goed geregeld

Bestellen uit een ruim assortiment gaat makkelijk, evenals de betaling. Verzending vlot geregeld.

Snel geleverd en goed verpakt

Helemaal top

Snel en goed.

Snel kunnen bestellen en geleverd. Goede prijs quality

Professional and reliable

Always available to discuss and provide suggestions, as well as support. The cork is of high quality and the delivery always timely and efficient. One of the best seller ever met.

Matig

Waarom? Nou heb tot op heden nog niets ontvangen, het bestellen ging prima, betalen en verzenden ook, alleen DPD heeft het laten verzaken door niet de moeite te nemen aan te bellen en te leveren....zag ze zo mijn straat uitrijden en ontving en mail dat ik niet thuis zou zijn (heb ring deurbel en zie alle notificaties als deze ingedrukt zou zijn dan wel als er iemand voor mijn deur zou staan). Hoe dit nu op te lossen?

Alles goed en snel geregeld

Alles goed en snel geregeld

Prima verlopen alles, zowel besteld on line en opgehaald, als thuisbezorgd en mooie producten!

super service en een top verkoer

super service

Mooi product

Mooi product en snelle levering. Product goed verpakt.

Perfect en op tijd!

Dankjewel, alles was perfect. Product, leverering en contact. Mvg, Craig

Voorgelijmde rol is top!

Eerst het idee om een prikbord op te hangen, maar uiteindelijk de hele wand van 1,27m bij 2,50m gedaan. Door de voorgelijmde rol was dit makkelijk te doen! Muur inlijmen met de meegeleverde lijm, even wachten en goed aandrukken. Blij met het resultaat! De rol met lijm zat goed stevig verpakt en was snel verstuurd.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork