Laden reviews...
414 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Rückmeldungen zeigen überwiegend gute Qualität der Produkte und ein gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Die Lieferung erfolgt schnell und zuverlässig, der Kundenservice wird selten direkt gelobt. Verpackung wird vereinzelt erwähnt, bleibt aber im Griff.
Er staat een duidelijke omschrijving op het lijmblik en het staat prachtig. Goede en snelle levering
Harma
Heerenveen
Snel bezorgd, makkelijk in gebruik
Bianca
Raamsdonksveer
Duurde lang voor de bestelling binnen was.
Anke
Domburg
Op donderdag 28 mei 2026 in de namiddag een kleine restpartij kurklaminaat besteld met nog extra vakantiekorting. Zaterdag 30 mei om 10.30 al geleverd! Weliswaar 2 gebutste en gekneusde verpakkingen maar inhoud in orde. Jullie hebben de zaakjes goed op orde (Informatie over de orderverwerking, facturering en track & trace zijn vlekkeloos en klantgericht) Complimenten hoor!
Deborah
VUGHT
Moest over een bepaald item wat extra info hebben. De volgende dag had ik al antwoord. Product besteld en zeer tevereden van de kwaliteit.
7 June 2026
bastiaan
thuis
prima communicatie over levering die rond onze vakantie gepland moest worden
6 June 2026
Dick
Arnhem
Leuk en grappig om mails te krijgen met "uw kirk is in het distributiecentrum" "uw kurk is onderweg" "uw kurk loopt een ommetje" "uw kurk laat de hond uit"
5 June 2026
Dayo
Wageningen
Snelle en correcte levering. Product zoals besteld en netjes verpakt.
5 June 2026
Anouk
Lelystad
Heel tevreden, snelle levering, goed product.
1 June 2026
Tineke
Streefkerk
Handige kurkplaat, paste na randje afhalen goed onder een deurmat, snel geleverd
29 May 2026
josé
bennebroek
Snelle verzending en mooie prijs
28 May 2026
Wendy
boom
Mijn bestelling was goed ingepakt en ik heb het snel ontvangen. Ik ben helemaal tevreden met mijn aankoop
28 May 2026
Reshmi
Zeist
Voor mijn grote paludarium/terrarium zocht ik grote takken en kurkstukken. Dit aangegeven en een aantal mooie stukken gekregen. Ook gewoon snel geleverd
27 May 2026
Michiel
Groningen
Goede service, Zouden zelf ook kwaliteits behanglijm kunnen verkopen, voor een goed resultaat.
23 May 2026
Raya
Leiden
Ik heb drie dagen geleden om een offerte verzocht, maar nog steeds niet ontvangen.
Beveelt niet aan
22 May 2026
Reinout
Utrecht
Levering duurde wat langer maar dat ligt meer aan de tranporteur.
21 May 2026
Frans
Veldhoven
Prima prikbord, het eerste had de reis niet overleefd maar dit werd keurig opgelost, er werd gauw een nieuwe opgestuurd
21 May 2026
Marissa
Amsterdam
Mooi prikbord besteld voor een goede prijs. Handig dat ik de haakjes zelf eraan kon maken zodat het ophangen ook makkelijk ging!
19 May 2026
Tineke
Utrecht
`met klik kurk was wel redelijk goed daaromheen was minder
18 May 2026
Monique
Middelstum
Als klant word je netjes en correct behandeld, afspraken worden nageleefd, om praktische problemen te voorkomen zou het inmeten beter kunnen.
18 May 2026
familie
Elzing
Snelle verzending. Prachtig materiaal en heel eenvoudig te bevestigen aan de muur. Top!
17 May 2026
marik
Arnhem
Zeer goed materiaal, zorgvuldig ingepakt en snel verzonden en dat voor een scherpe prijs!
16 May 2026
Ann
Lochristi
Zie boven
14 May 2026
Jan
Winterswijk
Zeer goede kwaliteit-prijsverhouding. Zeer vriendelijke mensen en antwoorden heel snel op vragen. Klantgericht.
14 May 2026
Sandra
Hombeek
Prettige,snelle en duidelijke respons op vragen mijnerzijds. Ook gereageerd op vraag op aanpassing bestelling. Prima. Jammer was dat ik het lakken enige dagen uit moest stellen omdat niet alles gleverd was. Gelukkig was de nalevering veel vlotter dan de eerste.
12 May 2026
Paul