Goede kwaliteit en service

Duidelijke website, vlot te bestellen en snel geleverd

Aanrader

Prima product, goede service

Prima product (kurk rol) Goede service Snelle levering Wat wil je nog meer :)

Goede communicatie, snelle levering en een top product. Ik gebruik het voor mijn vogels en die zijn er gek op.

Kurk op paneel erg mooie kwaliteit

Snelle levering. Kurk op paneel ziet er erg mooi en stevig uit

Ik had een rol kurk besteld. Heel veel kurk gekregen voor een klein prijsje. Opgehaald in Westerbork, daar ook goed geholpen. Kortom: super!

Mooi prikbord

We bestelden een prikbord met multiplex zonder lijst. Heel tevreden hierover. Levering binnen een week. Bevestigd met 4 schroeven. We zagen het niet zitten om de kurk te verlijmen dus dit was een goede oplossing.

Product perfect zoals beschreven

Prachtige kurk , goede communicatie , snelle levering

Makkelijke site, makkelijk product, mooi resultaat

Snelle levering, door simpele instructies was het zo geregeld. Heel fijn dat de lijk werd meegeleverd

Lost problemen netjes op

Nette communicatie

ik zocht kurk, ik vond kurk

Duidelijke website, al was er bij een product melding van 2-3 weken vertraging, maar het bleek toch in stock te zijn. Verrassend snel geleverd. Stuur wel best je vraag voor review NA ontvangst ipv ervoor.

De bestelling is prima verlopen en keurig bezorgd.

De bestelling is prima verlopen en keurig op tijd bezorgd.

Snel geleverd en strak op de muur, Top!

Netjes op tijd geleverd, goed verpakt en makkelijk aan te brengen.

Snelle service, en prima kwaliteit

Prima service Goede kwaliteit. Geen op of aanmerkingen

Erg mooi èn makkelijk te leggen

Helemaal tevreden. De levering klopte niet helemaal, maar dit werd alsnog snel rechtgezet. De vloer is prachtig, en met mijn 2 rechter handen erg eenvoudig om te leggen.

Prettig vlot en correct geholpen

Prul

Het bord viel al uit elkaar door het uit de verpakking te halen. Een houten kastje verbinden door 2 kleine nietjes is prulwerk.

prima service

prima service en goed afgeleverd

Uitstekend product, snelle verzending.

Goede service.

Het product wat is besteld voldeed aan de verwachting. Keurig verpakt en de levering was perfect.

Mooie kurk borden op tijd geleverd

Contact gehad via de mail over een afwijkende maat. Snel antwoord met een goede prijs en na betaling snel geleverd en goede kwaliteit!

Stipt en snel geleverd

Overzichtelijke site. Stipt en snel geleverd.

Prachtige prikborden

Op maat gemaakt en heel mooi!

Heel snelle levering

40 De Noesten A