Makkelijker dan ik dacht
Mijn vriend en ik hadden 1 hoek in de keuken waar we graag een kurkwand van wilde maken, we hebben een voorgelijmde kurkwand rol besteld waar ze de lijm erbij doen, samen met een lijmroller.
Toen het binnenkwam zagen we wel meteen dat de lijm open was, en het lijmrolletje zat al helemaal onder de lijm, al was dit wel nog allemaal ingepakt in plastic gelukkig.
We kwamen er wel achter dat het lijmrolletje ook echt alleen dat was, zonder de houder.. waardoor we een verfroller hebben moeten gebruiken die we gelukkig nog hadden liggen.
Hierna volgde heel veel meten en stressen want we kwamen erachter dat onze muren niet helemaal recht waren, maar uiteindelijk hebben we alles ietsje korter gemaakt waardoor het allemaal paste. Uiteindelijk hebben we nog een aantal kleine strips op de plaatsen geplakt waar niks zat.
Dus het aanbrengen viel helemaal mee, gelukkig, en het was allemaal nog wel een beetje te verbeteren. Het is misschien niet de meest professionele manier van een kurkwand maken, maar wij zijn er tevreden mee, en hebben een uurtje erna alles volgehangen met foto's.