Vlot en goed.
te weinig geleverd er zaten maar 166 kurken in onze doos terwijl wij er 200 besteld hebben
Beste mevrouw Fransen, Wij hebben het verschil naar u gecrediteerd, nogmaals excuses dat er te weinig was geleverd. We hopen het zo netjes te hebben opgelost. Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Goede kwaliteit en snelle levering
Prachtig kurkbehang gekocht wat snel en netjes geleverd is. Bij navraag keurige emails terug ontvangen met goede adviezen. Heel fijn bedrijf.
Ik heb zelfklevende kurk gekocht in een zwarte kleur. Kleur was echt zwart, daar was ik heel tevreden mee. Zelfklevend was heel handig en werkte goed. Ik ben tevreden met mijn aankoop.
Via internet besteld, twee dagen later al geleverd. Het is een mooie kwaliteit.
Snelle corecte bezorging
Alleen vonden we het jammer dat de lijst een soort van krom getrokken is. Dus die past niet helemaal netjes tegen de muur.
Goed geleverd, goede producten. Makkelijk aan te brengen
Snelle levering en uitstekend materiaal!
Goede service en duidelijke uitleg
De vloer ziet er super uit in een super kwaliteit...Helaas was de informatie over de leverdatum niet zo duidelijk van het transporteur...
Vriendelijk personeel. Mooi product!
Prima service.
Had de dikte van behang verkeerd gelezen, na overleg tevreden met afhandelen
Beste heer Schiphorst, Bedankt voor de beoordeling, hier hebben wij uitgebreid contact over gehad.. Wij hebben de dikte er duidelijk bij staan, maar dit had niet gelezen. Zou u deze recensie willen herzien? Graag hoop ik te horen. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Ursprüngliche Bewertung
Had dik kurkbehang verwacht, is het nog dunner dan glasweefsel behang. Geen goed gevoel, prijs veel te hoog.
Bestellen, de prijs en levering zijn allemaal super. Het bord is alleen aan de achterkant van karton en het is onduidelijk hoe we dit stevig aan de muur kunnen vastmaken. Er zijn wel ringetjes bij, maar erg stevig is dat niet.
Beste An, Hartelijk dank voor het bericht, U besteld het meest goedkope prikbord wat wij leverbaar hebben... Dit heeft uiteraard niet dezelfde kwaliteit als onze meest kwalitatieve borden. Echter, wat zou u als oplossing wensen? Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Bij Kurk24 gevraagd om even mee te denken over beste kurkkeuze voor plafond jacht; uitstekend advies gekregen. De bestelling werd snel geleverd en bestond uit zeer mooie rol kurk dat nog beter dienst deed dan ik had gehoopt. Zeer goed!
Snelle levering, mooi prikbord. Blij mee!
prima service
een puntje dat de kurk nogal gerold was dus in dat opzicht erg moeilijk te bevestigen. en daardoor kan de kurk ook al lijm je het vast niet hechten op de muur omdat de kurk rolt en bobbelt. TIP: leg de kurk uit op een droge plek en eventueel iets zwaars op elke punt en laat het 1 a 2 dagen rusten dan trekt de kurk weer recht en valt het beter te bevestigen.
Na 2 dagen levering al in België en keurig verpakt!
Eerste bestelling gedaan op locatie. Heel vriendelijk geholpen nemen echt de tijd voor je. Daarna nog online besteld en keurig geleverd. Wij zijn zeer tevreden met de producten, levering en service.
Niet gedacht dat het zo betaalbaar was
Het kurk is op tijd geleverd, en van mooie kwaliteit. De bijgeleverde lijm in combinatie met de reeds ingelijmde kant was echt super! Enige tip is om 8 mm te nemen ivm dat de gemiddelde punaise 8 mm is. Daar was ik me van tevoren niet van bewust :-)
Ik heb het artikel besteld, vervolgens duurde het vergeleken met andere bedrijven best lang voordat ik iets hoorde over de levering. Toen zou het in principe de “volgende dag” geleverd worden maar ontving ik steeds geen follow up mail van de bezorger. Vandaag heb ik het prikbord ontvangen maar er zat een soort knik in. Daardoor een beschadiging in de opgeplakte poster Ik hou het bord want ben hier wel klaar mee en het was geen duur bord (25 euro) maar ik zou niet snel weer iets bestellen eigenlijk. Na de recentie werd er direct contact met me opgenomen en binnen 10 minuten hadden we het probleem opgelost. Het contact met de klantenservice was bijzonder prettig dus nu toch zeer positief gestemd want het bord zelf is verder erg mooi.
Ursprüngliche Bewertung