Mijn bestelling werd snel geleverd, maar jamer genoeg onvolledig. Nadat ik hier melding duurde het slechts kort of de vervollediging van pakket werd in nalevering bezorgd. Dankjewel voor een correcte snelle afhandeling.
Snelle levering en goed product
Eind vorig jaar kurk besteld bij Kurk24, door privé omstandigheden duurde het vrij lang voor wij deze wand konden plakken! Wij blij dat de wandplaten er op zat, en wat is het gaaf! Alleen toen we wilde afwerken kwamen we tot de conclusie dat wij een verkeerde strip geleverd hadden. Wij hadden er 1 besteld met kurk er op alleen was die er niet, en door ziek en zeer hadden wij het ook niet gecontroleerd. Contact gehad met Kurk24 en kregen binnen uur mail terug met antwoord en stuurde foto, hier kregen wij weer snel antwoord op en ze stuurde een nieuwe op, wij stuurde de oude mee terug! Wat een top service!! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van onze wand maar ook blij dat het zo geregeld kon worden! Bedankt
It was written: "De Wood Start LVT kurkvloeren van Wicanders zijn opgebouwd uit een kurk onderlaag in combinatie met vinyl." But I've received a floor with wooden structure. I had to pay the return shipping - 85 EUR. Not
Dear Zdravko, I’m truly sorry to hear that the flooring did not meet your expectations. The Wicanders Wood Start LVT collection, which you ordered, consists of a cork underlay, an HDF middle layer, and a vinyl top layer. This is indeed what was delivered to you. We have already paid for the initial shipping, and those costs are now lost due to the expectations not being aligned. It would be unfair to expect us to cover both the initial shipping and return costs. We recently had contact by email and agreed that we would pay 35% of the return costs. Kind regards, Darik Smit
Ik kwam toevallig op de site terecht, omdat ik voor mijn dochter iets moois wilde wat ook geluiddempend werkt. Ik kwam hier terecht. Het geeft een mooi resultaat en ik ben super tevreden.
De bestelling werd snel geleverd en de producten voldeden aan de verwachting. Bij de eerste zending was helaas de lijm gaan lekken, maar mijn mail daarover werd dezelfde dag beantwoord en 2 dagen later werden nieuwe producten geleverd.
DPD:Slechtste koerier in Nederland
Beste Anna, Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring met de levering van uw bestelling. Het spijt ons te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad met de koeriersdienst DPD. Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is jammer dat de levering niet aan uw verwachtingen voldeed. Normaliter levert DPD de volgende werkdag in Nederland. Wij hopen dat de kurkrol uiteindelijk naar tevredenheid is geleverd en dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u uw beoordeling kunt herzien, aangezien de klacht meer gericht lijkt te zijn op de koeriersdienst DPD dan op onze service. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Darik Smit
N telefonisch wat uitleg gekregen te hebben de spullen besteld. Deze kwamen snel. Het plakken van de wandtegels was neit te moeilijk en resultaat is mooi.
Wij bestelden onderhoudsproduct voor onze kurkvloer. De prijs is correct en het artikel werd snel geleverd.
Netjes ingepakt en alles compleet. De volgende dag hing ons kurkwandje al.
heb gekregen wat ik had verwacht prima
Top , snel en juist geleverd in België
snelle en goede levering
Ik heb een mooie kurken pet voor mijn man gekocht, aangezien zijn oude uit Portugal kapot was. Mooie keus en snelle levering voor een prettige prijs.
goedemorgen, het product is goed en mooi!
Ursprüngliche Bewertung
goedemorgen, het product is goed en mooi maar de service kan echter beter. ik hoorde maar niets over levering totdat ik er achteraan ging.
De levering van onze 2 prikborden verliep niet zoals verwacht. Doordat 1 bord niet volledig ingepakt was, was dit nat geworden. Bovendien was de kader rond dit zelfde bord niet stevig genoeg aangebracht. Als je het prikbord bovenaan bij de lijst vastnam, voelde je het prikbord loskomen uit de houten lijst. De klantendienst heeft echter zeer snel contact met ons opgenomen en er werd ons een nieuw prikbord bezorgd. Top service!
Ursprüngliche Bewertung
We hadden 2 prikborden besteld. Onze borden werden onbeschut buiten op het terras gezet. Door meerdere regenbuien was het karton doorweekt. 1 bord was niet volledig ingepakt en is dus ook nat geworden. De houten lijst zit niet goed vast rondom het prikbord. Als je het prikbord bovenaan bij de lijst vastneemt, voel je het prikbord loskomen uit de houten lijst.
Supertevreden met de kurk mat! Snel geleverd, en goede kwaliteit Achterbord voor het darten is zo perfect!
Prima de bezorging. Er waren wel al 3 https://www.kurk24.nl/pushpin-clips-matzwart-20-stuks-voordeelpak.html Kapot, dat vind niet netjes. Hopelijk krijg ik 3 nieuwe opgestuurd, ze waren best duur. Groetjes Annemieke
Materiaal is perfect wat ik ervan verwachte
Niks op aan te merken
Goed produkt, snelle levering, prima klantcontact
Zonder enige kennis van zaken heb ik kurk besteld om een prikbord aan onze muur te maken. Ik ben geen handige Harry. Onze bestelling werd snel geleverd met alle bestelde materialen. De plaatsing van de kurk was zeer eenvoudig en snel.
Hier bestelling geplaatst, ik zelf bleek echter een fout gemaakt te hebben waardoor deze nog niet verzonden was, even met helpdesk gebeld en dit werd zonder problemen rechtgezet, geen lang verhaal nodig medewerkster wist direct wat ze moest doen om dit door mijzelf veroorzaakte probleem op te lossen. Gezien de goede referenties die worden achtergelaten ga ik ervan uit dat de rest probleemloos zal verlopen, er zou er zelfs een probleem ontstaan, als dit adequaat wordt opgelost verdiend het bedrijf een goede tot zeer goede beoordeling in mijn ogen Ik beveel dit bedrijf aan
Heel mooi prikbord, plus prikkers, voor heel veel foto’s