de levering was optijd echter DPD stuurde een bericht dat ze aan de deur zijn geweest, maar ik de auto zien aankomen en de chauffeur stapte uit de auto en gig aan de zijkant de auto in om vervolgens weer achter het stuur te kruipen en weg te rijden. Daar dit de derde keer was dat ik problemen heb met DPD wil ik NOOIT meer een levering met DPD hebben. Verder geen probleem met het kurk.
Mooi kurk voor de wand
Mooi product, zelfklevend kurk
snel en prettig
Snelle reactie en antwoord Vriendelijk en goede uitleg. Meer moet dit niet zijn
Perfect in orde, blij met het product, makkelijk te plaatsen
mooie stukken kurk netjes verpakt en bezorgd.
prima levering en product
Er bleek onvoldoende voorraad van het door ons bestelde kurk. Een alternatief werd snel aangeboden van goede kwaliteit.
Er gaat altijd ( bij iedereen ) wel iets niet goed, maar als verder alles goed verloopt, streep ik dat weg. "EN DAT WAS ZO". dus een dik te vrede klant
Beste, superservice, 2 dagen na betaling kwam pakketje al toe, alleen er zaten 86 kurken ipv 100 kurken in de doos, geen ramp hoor! Mvg, Ann
Snel en goede levering
Ben tevreden wordt goed en netjes verpakt bezorgd.
Snelle levering . Top product
De communicatie vanaf bestellen tot aan dat het pakketje bij de bezorger wordt geleverd kan veel duidelijker!! Dat was ronduit slecht. Vanaf bezorger tot aan bezorgen zelf is prima!
De website is erg duidelijk en mooi en de levering dik tevreden toppie en de prijs redelijk
Ik heb een prikbord besteld waarvan de kwaliteit minder is dan gedacht. ik moet zelf 1 van de 4 hoeken nog met een hamer bewerken om hem recht te krijgen. Verder is waarschijnlijk tijdens de bezorging een zwaar pakket op mijn prikbord gelegd waardoor er een permanente deuk in zit (dat wordt dan maar de achterkant...).
Beste heer Jacco, Bedankt voor uw reactie, excuses dat het pakket met schade is geleverd. Mocht het problemen opleveren hoor ik dit graag en zullen we dit netjes met u oplossen. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Geweldig, niet duur mooie grote stukken.
Op de Website wordt gesproken van een voorbeeld in A4 formaat. Dat is mijn ontvangen voorbeeld niet. Ik heb die maat precies nodig voor mijn proefstukje. Teleurstellend. En de verpakking was open bezorgd.
Beste heer Sluiters, Bedankt voor uw bericht, onze proefstukken zijn puur om een beeld te krijgen van het product, hier is de prijs ook naar. We hebben u alsnog de juiste verzonden in A4 formaat. Zou deze beoordeling willen herzien? Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Er was een foutje gemaakt maar het bedrijf doet er alles aan om dat goed te maken, maar dan ook alles! Dit waardeer ik zeer.
Beste mevrouw Verhaar, We hopen het inmiddels netjes met u op te lossen, nogmaals excuses voor de door ons gemaakt fout. Zou u de beoordeling wellicht willen herzien? Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Ursprüngliche Bewertung
Ik had staaltjes besteld die er na een week nog niet waren. Na een telefoontje naar kurk24 werd er gezegd dat ze die dag nog verstuurd zouden worden. Na 3 dagen nog niets ontvangen, gemaild dat ik mijn geld terug wilde en laat die staaltjes maar zitten. Kreeg een mail terug dat dat niet kon omdat het al verstuurd was. Weer 4 dagen later nog steeds niets ontvangen, weer gebeld en toen werd gezegd dat ze nog niet verstuurd waren!!!! Nu lopen ze een grote order mis want hier ga ik natuurlijk niet mee verder.
Vriendelijk, behulpzaam en onwijs mooi resultaat (160x300).
Zeer tevreden over de snelle levering en de uitstekende kwaliteit van het product. Hoewel jullie de foute levering uiteindelijk correct hebben opgelost, vind ik de adequate communicatie een werkpunt. Een mogelijkheid om nog in te groeien. Ik raad jullie producten echter aan iedereen aan; zeer kwalitatief! Met vriendelijke groet
Beste Philippe, Nogmaals excuses dat u eerst verkeerde artikelen heeft ontvangen, de nieuwe / juiste kurkplaten zijn inmiddels onderweg, deze kunt u hier volgen: https://tracking.dpd.de/status/nl_NL/parcel/05112949631986 Zou u deze beoordeling wellicht willen herzien?? Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Ursprüngliche Bewertung
Beste Ik heb gisteren een mailtje gestuurd ivm met een foute levering. Ik heb duidelijk uitgelegd wat het probleem is en hoe dit wordt opgelost, waarop ik vandaag antwoord krijg om te vragen of er geen gele zijde is. Ik apprecieer de snelle reactie, maar het antwoord stelt me teleur. Mocht er een gele zijde zijn, had ik geen mailtje gestuurd. Ik verlies hier tijd mee; tijd die ik helaas niet in overvloed heb. Zou u aub to the point kunnen reageren (Zelfs heel graag telefonisch) en met een oplossing komen? Ik heb daarnet dan zelf telefonisch contact opgenomen met uw medewerker Renata, maar zij kon me enkel zeggen dat ik een mailtje moest sturen. Graag dus communicatie die to the point is. Anderzijds nog steeds tevreden over jullie snelle levering, desondanks er een fout is gebeurd. Dat kan uiteraard altijd gebeuren. Met vriendelijke groet, Sarah Denies
Snel besteld, bewaard en geleverd
Kurk voor groot prikbord aangeschaft. Dit ter bescherming van een muur waar een dartbord hangt. Levering was snel. Kwaliteit was uitstekend. En een vraag die ik had na levering was snel en adequaat beantwoord.
tevreden klant