heel goed verpakt en een snelle levering.
Uitstekende service. Nette correcte hulp ook bij problemen. Alles netjes opgelost zonder veel omwegen, een kort telefoontje was voldoende om alles rond te krijgen. Ook de levering verliep zonder enige probleem, lekker vlot, zonder onnodige wachttijden. Kan niet anders zeggen dan zeer te vrede. helaas kan ik nog niet bepalen of het materiaal aan de wens voldoet, ben nog iet zover om dat al te gaan testen. Maar heb er alle vertrouwen in dat het zal voldoen aan de door mij gestelde eisen en wensen.
Veel details over het product op de website. Duidelijk wat je krijgt. Goed verpakt materiaal.
De vragen die ik had werden netjes via de chat beantwoord. De informatie op de site is duidelijk, er werd snel geleverd, top!
Ook de webcare was prima. We hadden wat vragen over het wegwerken van wat lijm-resten en hier werd binnen enkele minuten op geantwoord (in het weekend).
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst heb ik een bevestiging gekregen van Kurk24. Nadat de bestelling was verwerkt heb ik een track en trace ontvangen. De bestelling werd keurig op het juiste moment afgeleverd. In het pakket zaten de artikelen die ik heb besteld zonder beschadigingen. Ook kwalitatief lijken de artikelen in orde.
Mooi product, snelle levering en goed verpakt.
Er is een product geleverd waar niets over kurk opstaat. Ik ben gebeld door het bedrijf. Zij meldde dat ik de verkeerde verpakking heb gekregen. Maar dat deze whitewash-verpakking ook geschikt Is om over kurk aan te brengen. Ik heb dit product de afgelopen dagen op de kurk aangebracht. Het heeft een behoorlijk hoge dekkingsgraad.
Beste, Na telefonisch contact hopen we dat het duidelijk was dat wij wel degelijk het juiste product hebben geleverd. Alle lijmen lakken en verven welke wij leveren zijn geschikt voor kurk. We hopen dat u dit bericht kunt herzien. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Ursprüngliche Bewertung
Er is een product Geleverd waar niets over kurk opstaat.
Onze bestelling was 2 weken te laat. Ik heb hier zelf 2x achteraan moeten bellen. Ookal ging het om een maatproduct, was een mailtje of belletje wel op z'n plek geweest als je met "levering volgende dag" adverteerdert.
Beste mevrouw Funnekotter, Nogmaals excuses, we hadden u inderdaad eerder een bericht moeten sturen. We hopen het inmiddels netjes te hebben afgehandeld. Met vriendelijke groet, André Nienhuis
Snel en correct
Mooi en goed product, snelle levering
Na enig zoekwerk naar kurkprikborden, kwam ik hier terecht. Heb het kurkbord thuis ontvangen in een goede verpakking zodat het kurk netjes heel blijft! En what you see, is what you get! Dus top in orde!
Ik kon vinden wat ik zocht, betaalbare prijs. De levering kwam snel en tot nu toe hangen ze nog prima. Enig advies is nog meer dubbelzijdig plakband erbij, dat kom je voor een stevige bevestiging iets ge kort. Ik had niet alle 6 de zeshoekige kurk platen nodig dus kwam daardoor goed uit maar anders is het te weinig.
Snelle levering.
De verzendkosten zijn wel wat aan de hoge kant.
De zondag besteld en de dinsdag al geleverd. Super snelle service en materiaal is van kwaliteit
Erg mooi product, makkelijk om te bestellen en makkelijk te gebruiken ondanks de lengte viel het alles mee om het op te hangen. Over de levering via DPD iets minder enthousiast over. De levering liet op zich wachten en aan de doos te zien had het product erg geleden tijdens het vervoer. Het emmertje met lijm was stuk gelukkig. Was het goed verpakt met een extra zakje maar alles rook naar amoniak en er zat meer lijm in het zakje dan in het emmertje. Gelukkig was het kurk goed aangekomen en lijm nog bruikbaar. Over het resultaat erg tevreden in ieder geval.
het product beantwoorde aan mijn verwachtingen
Volg de beschrijving van de lijm NIET! Deze droogt veel sneller dan wat geschreven staat. Resultaat is wel mooi.
Heb 3 kg besteld en had verwacht dat ik dan ook meerdere stukken zou krijgen, heb helaas 1 groot stuk ontvangen...
Goede producten en snelle levering service weet ik nog niet omdat producten prima geleverd zijn
Snelle levering en zeer goed verpakt.
Tevreden... Snel en netjes geleverd.
We hebben een kurk wand laten plaatsen door Kurk24. Goede service, duidelijke communictie en geweldig resultaat.
Heb een andere maat gekregen. Kurk is wel mooi Na telefonisch contact hebben ze uit coulance geld terug gegeven. Ze belden meteen terug en voor mij is dit goed opgelost. Foutjes kunnen gebeuren. Heel fijn dat het serieus genomen wordt.
Ursprüngliche Bewertung
Heb een andere maat gekregen en de kurk was niet voorgelijmd.... Kurk is wel mooi