Perfecte verpakking
De door mij bestelde kurk op rol 100 en 50 voorgelijmd zijn snel geleverd. Enige dat jammer is dat de 50 cm rol na het voorlijmen te snel is opgerold in de fabriek. Hierdoor was het een klusje om het af te rollen en zijn er wat beschadigingen. Ik denk dat deze er bij het op maat snijden wel afvallen.
Ik heb telefonisch contact gehad nadat ik keurig drie bestelde staaltjes heb ontvangen. Ter plekke werd de voorraad bekeken en heb ik makkelijk online kunnen bestellen.
snelle levering, makkelijk bestellen.
Later bleek dat ze we twee keer aan de deur waren geweest, maar helaas niet bij de buren het pakket hebben afgegeven zoals aangegeven. Kurk heeft netjes met mij gecommuniceerd en het opgelost.
Beste mevrouw Hoogeveen, Uw pakket is nu 2 keer verzonden en tot 2 keer toe bij ons retour geleverd. Zullen wij u het bedrag terugstorten? Ik ben bang dat dit vanwege Corona op uw adres momenteel niet te leveren is. Onze excuses. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Ursprüngliche Bewertung
Nog steeds niets ontvangen
eerste bestelling online wegens de coronacrisis zeer goed meegevallen ondertussen nog 2 bestellingen geplaatst
Cork is nice as it was looking in the pictures. Definitely will order again!
Had bijkoende vraag gesteld per mail en kreeg enorm snel en vooral ook zeer duidelijk antwoord! Dat is iets wat niet van alle bedrijven gezegd kan worden. Meestal ervaar ik dat ik gewoon domme standaardantwoorden ontvang en niet eens een sluitend antwoord op de bijkomende info die ik wens te ontvangen. Bij dit bedrijf wordt er niet lichtzinnig omgegaan met het deftig antwoorden op bijkomende vragen. TOP!!!
Geweldig, ik had alleen iets voorzichtiger moeten zijn met de hoekjes. 1 hoekje kon niet goed tegen het stootje en nu is ie stuk :( Dus les 1! Wees voorzichtig bij het ophangen van je materiaal.
top snelle actie snel geleverd
Mooie kwaliteit kurk, nog geen tijd gehad om het op te hangen. Ik had alleen 2 x 1 meter besteld en ik kreeg 1 x 2 meter op een rol binnen. Dus nu zelf aan de slag met een mesje om op maat te krijgen.
Goed en snel
Snelle levering en geleverd product voldoet aan verwachting.
Zelfs in de drukke tijd snel geregeld en een dag later op de post.
Mooi product. Helaas met DPD, die een lage betrouwbaarheid hebben inzake de levering: was bij de buren geleverd (oke), maar dit was niet zo doorgegeven, waardoor het pakket even verdwenen was.
Beste Dewitte, Excuses dat DPD niet naar uw wens heeft geleverd. Jammer dat wij hierdoor een onvoldoende voor ons product krijgen. Hoe kunnen we dit met u oplossen?
Al jaren mijn vaste leverancier voor kurk. Dat gebruiken we voor onze modelspoorbaan.
Aanrader
Goed materiaal en snel geleverd. we zijn heel tevreden.
Ze houden je steeds op de hoogte inzake de levering spullen. Er zat iets niet bij. Dit wordt nog nagestuurd dat is top. Heb het nog niet binnen maar dat komt wel goed denk ik.
Goede levering en goed product, alleen de banen zijn niet recht.
Ik had 2x1 kilo kurk besteld en had zoals op de foto van de advertentie stond aangegeven diverse ronde kurkstukken. Ik kreeg echter 1 enorm rond stuk kurk van 2kg die onhandelbaar is voor het doel waarvoor ik het gekocht heb. Kurk24 heeft de moeite genomen om contact met mij op te nemen en heeft de gewenste kurk kosteloos opgestuurd. Dat noem ik pas klantvriendelijkheid
Beste heer van der Wolk, Dit mag altijd geruild worden hoor! Wij hadden dit tevoren niet kunnen weten... Jammer dat u zo snel een onvoldoende geeft hiervoor. Graag horen we van u. Met vriendelijke groet, André Nienhuis eigenaar Kurk24
Ursprüngliche Bewertung
2 meter bij 1,50 besteld en gekregen. Alleen de randen waren licht beschadigd waardoor je net tekort komt, dus advies om het product iets ruimer te bestellen dan nodig. Voorgelijmde versie is zeker aan te bevelen, want dan ben je eigenlijk zo klaar. Afsnijden met een scherp stanleymes gaat prima.