kwaliteit en supersnel

vrijdag m'n bestelling geplaatst en maandag al geleverd... in België. Een artikel van goede kwaliteit en super handig om te bevestigen. Thx Kurk24

Vriendelijke

Goed geholpen

levering was buiten hun schuld te laat. kreeg ik daarna korting!

Snelle service en mooi producten

Al eerder een kurkwand geplakt met producten van Kurk24 voor iemand anders. Nu eindelijk voor mezelf. Ervaring: gemakkelijk te verwerken, mooi resultaat.

Kwaliteitsvolle kurk en duidelijke instructies zorgen voor een mooi resultaat

Kwaliteitsvolle kurk en duidelijke instructies zorgen voor een mooi resultaat

Gewoon goed en optijd geleverd

Goed materiaal

Snel, goed, goed product!

Snel, goed, goed product!

Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling!!

Besteld, volgende dag, keurig verpakt, in huis.

Goede Kwaliteit

Zeer snel verzonden en goed verpakt. De kurk was van goede kwaliteit.

Goed advies ontvangen per mail mbt het kiezen van het type kurk. Snelle levering. Makkelijk te monteren.

Prima kennismaking

Vlotte levering van een prima product.

Waren wat transport proberen maar zending goed ontvangen

Oké

super!

Zeer vlotte communicatie, goed uitleg en super snelle levering! Het product kan ik nog niet beoordelen, want ik heb het nog niet geplaatst.

Prima verlopen

Geen opmerkingen

Super goede ervaring

Snelle levering , goed ingepakt en alle benodigde spullen om aan de slag te kunnen

Mooi product

De bestelprocedure is simpel en de levering is ook snel genoeg. Het kurk is van goede kwaliteit. Kijk wel uit bij de dunne stukken. Mogelijk dat op dunne stukjes een strip plastic kan worden geplakt zodat het niet afbreekt. Wat ik jammer vond, is dat er geen materiaal bij is geleverd om het op te plakken. Gelukkig had ik nog een rol dubbelzijdig tape liggen (net voldoende). Deze heb ik dan ook gebruikt. Nu hangt er een mooie wereldkaart van kurk in mijn woonkamer.

Snelle levering & goede communicatie!

Heel tevreden met onze 'kurk op rol'. Omdat wij voor voorgelijmd hebben gekozen hoefden wij alleen de muur nog te lijmen. De juiste hoeveelheid lijm wordt meegeleverd. Heel blij met het eindresultaat van onze prikwand!

Snel geleverd en conform verwachting

Dus goed

Uiteindelijk op tijd geleverd

Het was tevergeefs wachten op de T&T code maar de goederen werden wel geleverd. Respons van handelaar op e-mail was snel en uiteindelijk doeltreffend. Tevreden klant.

Snelle levering, uitstekend product, kan niet beter.

snel geleverd, goede prijs

correcte prijs voor een mooi produkt

Mooie look, snijden lastiger dan gedacht

Bij het snijden gaat het kurk snel rafelen en je stanleymes zoekt toch snel z'n eigen weg. Na wat oefenen ging het wat beter, maar vooral bij dikke platen (wij hadden 8 mm) is het netjes snijden toch lastig en niet overal even strak

Mooi materiaal!

Ik vind het materiaal fijn om mee te werken. De lijmlaag zorgt ervoor, dat de kurk goed aan de muur blijft plakken. De plastic (gele) laag die eraf moet, scheurt wel snel aan weerszijden, waardoor gepeuterd moet worden om alles eraf te krijgen.

Gewoon goed

Netjes verpakt afgeleverd