Mooi kaart, alleen licht beschadigd.

Snelle levering, goed en mooi product. Alleen een lichte beschadiging, maar dit kan ook komen door de vervoerder.

product beschadigd.

Alles op tijd en qua afmetingen oké, maar die geur !?

Mooi op tijd afgeleverd, rekening gehouden met leverplaats als ik niet thuis was. Afmetingen OK. Deze kurk dient voor verschillende prikborden op te hangen in mijn living en salon. De geur is zeer sterk, het ruikt naar "wat soms aan uw schoenen hangt als je gaan wandelen bent :-(" Kunnen jullie mij een tip geven om van die geur af te raken?, want dat is niet te harden.

snelle levering en duidelijke communicatie daarover

Gewoon goed

Bestelling en communicatie is prima

Prima.

Goede service,

Goede service.

Goed kurk, besteld en mooi op tijd bezorgd.

Dienstverlening en kwaliteit product perfect

Oke

Beste, Ik geef een ruim voldoende omdat opzich alles in orde was. Snelle levering, goede communicatie, materiaal ziet er goed uit. Maar 1 van de 3 rollen kurk is beschadigd en niet meer bruikbaar alsook zat er een barst in de pot lijm. Waarschijnlijk komt dit door de transport firma? Ik heb dit gemeld, maar tot nu toe nog geen antwoord op gekregen.

Prima product.

Ik ben zeer tevreden met dit mooie natuurproduct. Het zou een aanbeveling zijn als de rollen kurk niet in plastic maar in papier verpakt zouden zijn.

super

Prijs kwaliteit uitstekend product. Snelle correcte levering.

Mooi materiaal , netjes verzonden

Onduidelijk wanneer je pakket aankomt, heeft anderhalve dag o track en trace gestaan dat het pakket

Is overhandigd

geweldige service

helaas een verkeerd rolletje gekregen, maar met 1 telefoontje was dit opgelost! Dank

Makkelijk, en vertrouwd.

Door de vlugge manier van communiceren, heb je er meteen vertrouwen in dat je geleverd krijgt.

Netjes verpakt en een goed product.

Ik heb de 8mm kurk op rol besteld van 1m. Ze snijden het formaat netjes en iets groter. Kwaliteit van het kurk is mooi. Het was ook netjes verpakt en redelijk snel bezorgd. Nadeel: kurk is opgerold en ik heb het 2 dagen plat gelegd met iets zwaars erop en dan krult het kurk nog steeds. Ik had gelezens dat dit een mooie dikte was voor een prikbord. Maar het had voor mij ook dunner gemogen. Dit is wel een dik prikbord. En ook om er een vorm uit te snijden, is lastig maar het kan wel omdat het kurk soepel is.

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering!

Perfect zowel product als klantencontact

Op zoek geweest en uiteindelijk bij Kurk24 beland, zeer vriendelijke verkoper en neemt alle tijd om mij uitstekende te helpen. Pak met kurk komt snel binnen en is perfect strak gesneden zodat ik helemaal blij ben. Prijs is stukken goedkoper als concurrenten zelfs. Kortom PERFECT

Snelle, goede levering tegen prima prijs.

Snel en goed geleverd

Goed! Snelle service, goede transport kwaliteit

Snelle reacties en leveringen

Besteld, een paar dagen later al binnen. Helaas verkeerde afmeting maar na kort en snel e-mail verkeer komen ze het zelf omruilen. Top!!

Mooie rol kurk, goede kwaliteit. Levering en communicatie verliep ook goed. De rol werd geleverd in een stevige doos, met de randen ook verpakt, dus het kurk blijft mooi. Nu nog bevestigen met de bijgeleverde lijm en onze prikbordwand is klaar :-)

Zoals te lezen had ik geen prettige ervaring met mijn aankoop, echter Kurk24 heeft meteen contact met mij gezocht nav mijn beoordeling. Ook zij betreurde de situatie en boden meteen hun excuses aan. Daarbij werd mij gevraagd wat een oplossing voor mij zou zijn om mijn negatieve ervaring om te zetten in een positieve. Kukr24 bood per direct aan om het aankoopbedrag terug te storten. Ik vind het lovenswaardig dat als er iets fout gaat, je de stap zet om contact te zoeken, je excuses aan te bieden en open te staan om de situatie recht te zetten. Fouten maken we allemaal, daar heb ik alle begrip voor, maar het is hoe je ermee omgaat wat het verschil maakt. Keurig opgelost van Kurk24 ------------------------------------------------------------------------------------ Ik had twee prikborden besteld. 1 met rood kurk en 1 met groen kurk. De verpakking zag er al niet uit. De borden waren op een prutmanier met huishoudfolie omwikkelt. Eenmaal uitgepakt was bij de groene de houten omlijsting uit elkaar en bij de rode was het rood aan de ene helft helemaal verkleurd. Er zat 1 oogje bij om te bevestigen ipv 4. Ondanks dat de borden in de aanbieding waren mag je toch veronderstellen dat je een goed product krijgt. En het ergste vind ik dat ze weten van het defect, kleur en oogjes. Ze doen er gewoon huishoudfolie om en versturen maar !!

mooi kerkbehang

Mooi product en snelle levering

Snelle levering en precies wat ik zocht.

Ondanks de waarschuwing dat de levering wat later kon worden i.v.m een verhuizing, had ik het spul vrij snel in huis. Goed hoor! M.v.gr Johan Rutte

40 De Noesten A

Westerbork 9431 TC