Hoeken beter afschermen tegen beschadigen. Ik heb kaart in een lijst gedaan maar ik adviseer om de hoeken goed af te schermen tegen stoten. Dit is geen klacht maar een advies.
Beste heer van Slooten, Vervelend om te lezen dat u bestelling is geleverd met beschadigde hoeken.. Hoe kunnen wij dit met u oplossen? Onze excuses hiervoor!
Pluspunten
Snel geleverd! Lijmen werkt zoals beschreven. Resultaat is mooi
VerbeterpuntenKurk was halverwege ingescheurd. Vind ik erg jammer voor de prijs.
Beste mevrouw Bijl,Vervelend om te lezen dat het kurk was ingescheurd. Hoe kunnen wij dit voor u oplossen?Met vriendelijke groet,André NienhuisEigenaar Kurk24
Pluspunten
Snel geleverd. Product in orde!
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten
Verbeterpuntenincomplete levering, er werd voorgesteld om het geld terug te storten i.p.v. het missende product na te leveren
Positive
Sehr schnelle Lieferung. Trac and trace funktioniert einwandfrei Produkt exakt wie erwartet Qualität erfüllt
Pluspunten
snelle verwerking van de bestelling
Verbeterpuntende flessen onderhoudsmiddelen voor de kurkvloer (die al van plastic zijn) zaten in onnodig veel extra plastic ingepakt. De noppenfolie kan ik me nog iets bij voorstellen, maar de extra lagen plastic folie vond ik overdreven en nogal milieubelastend!
Beste Bijman, Bedankt voor het bericht, excuses dat u dit zo heeft mogen ervaren. Helaas is onze ervaring bij het niet sealen van de flessen dat deze lek raken in de verpakking....
Pluspunten
Vlotte levering. Goede service. Bij levering bleek 1 pushpins kapot te zijn. Het bedrijf stuurde direct twee nieuwe. Top.
Beste heer van Kalkeren, Onze excuses! Dit zal wellicht met transport gebeurd zijn. Wat kunnen wij doen om dit met u op te lossen? Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Pluspunten
Goede berijkbaarheid. Perfecte levering. Duidelijke website.
Pluspunten
goed materiaal. Goede website.
VerbeterpuntenAls je belooft de spullen de eerstvolgende werkdag te bezorgen, doe dat dan ook!
Beste heer Rahmann, Wegens grote drukte bij de vervoerders de afgelopen dagen zijn enkele zendingen vetraagd.... Onze excuses hiervoor! Wij hopen dat u alsnog veel plezier heeft van het product.
Pluspunten
Zeer snelle service, Mooi materiaal.
VerbeterpuntenTegels niet allemaal gelijk van grootte, Type lijmkam was niet vermeld op de site.
Pluspunten
Bestelling wordt conform afspraak tijdig bezorgd. Mijn bestelling was echter enigszins beschadigd, maar hier is snel en adequaat op gereageerd.
Pluspunten
Meerdere keren wat besteld , 1x wat schade aan kurk bord gehad . Wordt gelijk passend opgelost
Pluspunten
Mooi product, goede website met uitleg
Pluspunten
Snelle beantwoording per mail
VerbeterpuntenSnellere leverein
Beste mevrouw Heepke,Wij hopen dat u inmiddels iets positiever over ons denkt. Wij hebben er alles aan gedaan de zending zo snel mogelijk bij u te krijgen.Graag hoor ik van u.André NienhuisEigenaar Kurk24.
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Goede prijs kwaliteit.
Pluspunten
29 december. ik heb nog steeds mijn spullen niet. en geen reactie. daardoor in problemen 4 januari Inmiddelsnhebben ze een tweede zending gestuurd op mijn verzoek. echter kwam deze in 2 etappes aan en dus nog 2 dagen later. wellicht de vervoerder schuld, maar als klant kan ik daar weinig mee. dus ik heb beoordeling iets omhoog gezet, puur omdat ze opnieuw stuurden
Verbeterpuntennakomen levertijd en communicatie
Beste heer Verbunt,Wij hebben de goederen inmiddels zelfs dubbel verstuurd om ervoor te zorgen dat u de de goederen snel in huis zou krijgen, wij hopen dat u begrijpt dat wij er alles aan gedaan hebben de goederen zo snel mogelijk bij u te krijgen.Met vriendelijke groet,André NienhuisEigenaar Kurk24
Pluspunten
Website duidelijk Betaling en bevestiging naadloos
VerbeterpuntenLevering in 24 uur niet gerealiseerd Wel zeer correcte terugkoppeling en toe re wijzen aan feestdagen
Beste heer Stoop, Wat kunnen we doen om dit netjes met u op te lossen? Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenProduct bleek na uitpakken niet oké. Kaart op kurk kwam los van de achterlaat, zelf moeten plakken! Wel mooie kaart!
Beste mevrouw Ten Cate,Onze excuses! Kunnen wij u een tegemoetkoming aanbieden? Met vriendelijke groet,André Nienhuis Eigenaar Kurk24
-Ik heb geen antwoord gehad op de vraag die ik bij mijn bestelling gedaan heb. -bezorgmaatschappij die ze gebruiken is laks.
Beste heer Franssen,Onze excuses dat er vanwege grote drukte niet is gereageerd op de vraag!Zelfklevende rollen zijn gemakkelijk weer te verwijderen!Bezorgmaatschappijen blijft een lastig item, wij hebben al met diverse vervoerders gewerkt, maar bij elke vervoerder is er wel iets wat er mis gaat.Wat kunnen wij doen om dit netjes met u op te lossen?Graag hoop ik van u te horen.Met vriendelijke groet,André NienhuisEigenaar Kurk24
Pluspunten
Correcte levering van bestelde produkten. Afwerking van kurktegels niet altijd exact maar over het algemeen goede kwaliteit voor redelijke prijs.
VerbeterpuntenHet formaat van de tegels iets exacte laten snijden.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenProberen sneller reageren op e-mail, ook wanneer het druk is.
Pluspunten
vrij redelijke prijs.
Verbeterpuntenveel was er onduidelijk tijdens (1) de bestelling en (2) het thuis aanbrengen op de muur (1) bij de bestelling was het verwarrend wat 'voorgelijmd' nu daadwerkelijk betekende, aangezien je er ook lijm direct als extra optie krijgt aangeboden. Als je het eenmaal (bij nabellen) begrijp, dat lees je het wel op de website, maar het staat wat versnipperd en onduidelijk. Feedback: maak je website duidelijker en gebruiksvriendelijker (2) maar thuis begon het pas echt, zoals: - waarom zit er geen pakbon bij, zodat je zeker weet wat je hebt besteld? - een piepkleine handleiding: bv op de dubbelzijdige lijm staat dat je 2 zijden moet insmeren, terwijl dat niet hoeft bij voorgelijmd. Zet desnoods een kleine instructiievideo op je website. gewoon wat tips voor het aanbrengen van de lijm. zie verder hieronder - welke zijde is voorgelijmd? het stond nergens aangegeven. - Of: als we een roller krijgen meegeleverd, waarom zit er dan geen uitrol-bakje bij? - En het meest irritant: nergens staat wat de daadwerkelijke droogtijd van de lijm is. Ja, 'totdat hij doorschijnend is', maar probeer dat maar eens te zien. En tot welke tijdspanne kun je het uiterlijk lijmen? Hierdoor kostte het meer tijd dan nodig. Bij schrijven van de review, hebben we de kurk nog niet op de muur aangebracht, dus we gaan er vanuit dat dit wel gaat lukken
Beste heer Klijn,Bedankt voor uw bericht, en vervelend om te horen dat alles zo onduidelijk voor u leek te zijn.En dat er diverse zaken niet leken te kloppen.Wat kunnen wij doen om dit op een positieve manier met u af te handelen?Graag hoop ik van u te horen.Met vriendelijke groet,André NienhuisEigenaar Kurk24