goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima site, maarvooral goed en duidelijke adviezen via telefoon ,zeer snelle terugmelding via mail en perfecte regeling vervoer, hulde

Instructie op papier is behelpen, niet in Nederlands en geen goede video, dat kan veel beter!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd, goed product.

slechter dan verwacht

Heb echt een hekel aan bedrijven/webshops die beloftes met dikke koeienletters op hun website zetten, maar niet na kunnen komen! Voor 12uur iets bestellen en de volgende dag niks leveren is voor Kurk24 meer van toepassing!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, er ging wel iets mis (verkeerde kleur geleverd) maar dat werd direct en zonder discussie heel netjes opgelost.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het geleverde prikbord is van prima kwaliteit en kon ik alleen daar bestellen. Prima aanbod dus.

Heb vrijdag gebeld of ze zaterdag kunnen leveren, dat kon maar is helaas niet gebeurd. Heb zaterdag nog contact gehad met Kurk24 en ik werd doorverwezen naar de transporteur, die was helaas niet meer bereikbaar. Ik voelde me niet erg geholpen. Heb het uiteindelijk maandag zelf opgelost met de transporteur.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering conform afspraak.

Check dat de structuur van de kurktegels identiek is. Een tegel hebben we niet kunnen gebruiken. Voeg voor elke tegel tenminste 6 plakstrips toe.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect advies voordat er iets aangeschaft word

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima ervaring!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en adequate levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten, eenvoudig te bestellen

Communicatie over levering klopt niet. Levertijd was 4 werkdagen i.p.v. 1. Moest er zelf achter aan bellen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nvt

Ik heb helaas nog niets mogen ontvangen!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende, flexibele, schappelijke afhandeling van klachten. Snelle levering. Lage prijzen.

Meld vooraf dat kurk erg bros kan zijn, verlaagt risico op per ongeluk beschadigen producten (kurk op rol).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en netjes bezorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en prima datum en zelfs tijdsbestek geregeld.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, compleet en super product. Ik ben erg tevreden.

Tip! De lijmkam past niet in het 3 liter emmertje dit zou erg handig zijn, nu moet je het met iets anders op de kam scheppen.

40 De Noesten A

Westerbork 9431 TC