Goede levering, kwaliteit valt wat tegen

Bestellen en leveren ging goed en soepel. Ook zijn de kurk platen goed verpakt. We vonden de kwaliteit wel matig. Het zijn overigens wel mooie kurkplaten en de uitstraling is goed. Maar elke plaat heeft wel een kromming op het lange deel. Dus als je de platen recht onder elkaar op de muur plakt sluiten de hoeken netjes aan maar heb je in het midden een kiertje. Het is wel wat storend maar het zit nu op de muur vast en we gebruiken het als prikbord waardoor je de naadjes minder zal zien. Zou niet direct nieuwe bestellen voor een andere ruimte.

Prachtige wereldkaart en snelle levering

Voor de verjaardag van mijn zoon een wereldkaart besteld. Het leek even moeilijk om de kaart op tijd binnen te krijgen, maar ze hebben alles in het werk gesteld dat het op tijd werd geleverd. Enorm blij mee.

Mooie platen voor op de muur

Ik heb de kurkplaten porto besteld. Mooie platen en netjes geleverd. Ik kwam er alleen wel achter dat ze niet allemaal even lang waren. 3 platen waren wel precies 100cm en 2 waren er 100.5. We hebben het goed op kunnen lossen waardoor het niet te zien is. Maar controleer dat voor dat je ze opplakt. Daarna moeilijk te verwijderen.

Primabest

Snelle bezorging samples, goede informatie

Prima ervaring

Bij de 1e levering 1 plank te weinig. Maar die zat er keurig bij in de 2e levering. Top geregeld. Het parket is gemakkelijk te verwerken en ligt heel mooi. En snelle levering.

Heel goede service!

Snelle reactie via mail.

Alles verloopt zeer vlot en heldere uitleg op de website

Ik bestelde enkel nog maar enkele stalen maar alles verloopt heel vlot en duidelijk. Wij moeten nog een definitieve keuze maken maar ik vermoed dat ik bijkomende uitleg zal krijgen. Ook de heldere uitleg over het ecologische en duurzame aspect is heel fijn!

Alles was prima

De producten werden zeer snel geleverd en stevig verpakt. Ze kwamen volledig overeen met de beschrijving en waren precies wat ik verwachtte en hoopte. Zeer tevreden over alles en zal hier snel nog eens bestellen

Ik weet het niet of goed is of niet

Ik heb mij bestelling niet ontvangen

Alles prima bij deze winkel

Goede en duidelijke website. Goede specificaties van de producten. Snelle levering

Snel opgelost

Per abuis verkeerde bestelling ontvangen. Kan gebeuren, geen gedoe, nieuwe bestelling komt eraan. Reageert snel op mails. Verzending mag wel iets sneller maar ligt aan de bezorgservice denk ik.

Makkelijke site, goed product

Kon makkelijk bestellen, redelijk snel geleverd en vind het een mooi product. Wij hebben een kurkrol besteld met wat klipjes en prikkers.

Netjes geleverd, goed product, betrouwbare leverancier

Positieve ervaring! Ik ga er nog bestellen!

Snel geleverd, top.

Snel geleverd, top.

Prima en snel

Mooi product dat snel geleverd wordt

Fijn!

Snel verzonden. Mooi product .

Wederom snel geleverd.

Al eerder besteld en ook nu snelle levering. Goed verpakt en mooi product. Door het voorlijmen is de kurk zo geplaatst. Aanrader!

Precies wat ik verwacht had

Product volgens omschrijving. Ik werd tijdens het proces nog even gebeld om te verifiëren of alles klopte. Prima service.

Levering door bezorger verliep niet volgens plan. Contact opgenomen met het bedrijf, zij hebben mij goed geholpen en alles is in orde gekomen. Ben zeer tevreden over de badmat van kurk.

Goed contact na eerste teleurstelling

Het kurk was aan beide kanten niet recht afgesneden, waardoor er materiaal verlies was. De randen brokkelden bovendien af. Er werd echter wel een goede oplossing geboden door Kurk24, dus al met al toch tevreden. Verzending en service was wel snel en prima

Top!!!

Top!!!

Top service!

Ik had kurk op maat besteld. Snel geleverd en top kwaliteit. super blij met mijn kurk wand!

Is goed.

Enkel waarom werd het pakket in twee keer gestuurd door de pakjesdienst? Mijn mail is [email protected] Niet iCloud

Goed product

Goed product, snelle levering

Mooi maatwerk

Ik heb een prikbord op maat besteld. Snel geleverd. Mooie kwaliteit. Voldoet ruim aan mijn verwachtingen.

40 De Noesten A

Westerbork 9431 TC