Er is een prachtige kurkplaat geleverd. Zwart en vlak.

Voor een sieraden avond bij de mensen thuis hebben we een presentatie bedacht op kurk platen. De plaat hebben we in 4 delen gesneden en zo hadden we mooie displays om de sieraden in te prikken. De gaatjes zijn naderhand niet te zien. De sieraden bleven ook stevig zitten We zijn heel erg tevreden dus. Bedankt en vr. Groeten, Sandra

snelle levering, goed verpakt

De levering was snel en goed verpakt. Op de website was de fijnheid of grofheid van de kurk niet duidelijk. Ik had liever een fijnere kurkkorrel gehad, maar wat ik heb gekozen op basis van de info op de website voldoet.

Mooi product, prima levering. Makkelijk aan te brengen.

Bodem van lijmpot is geknapt. Lijm lekte met grote volumes. Ik denk dat het materiaal van de lijmemmer te slap is.

Goede levering

Nvt

Ben zeer tevreden over kurk24 snelle levering

Uitstekende voorlichting en prima service

Goede wijn behoeft geen krans

Heel goed ingepakt en heel snel geleverd

Niet op aan te merken. Heel goed ingepakt. En snel geleverd.

Prima service en snel verzonden

Kurk op rol gekocht voor op de wand zodat wij alle tekeningen van m’n dochter kunnen ophangen. Prima op maat te snijden en met montagekit plakt het goed op de wand.

vlotte levering

alles vlot en prima geleverd

Product oke. Levering door DPD zeer slecht.

Tracking van DPD geeft geen tijd. Enkel een vage indicatie hoeveel pakketjes er voor jou zijn. Dus bezorger gemist, maar tracking gaf aan pakket bezorgd. Niks ontvangen. Ook geen briefje in de bus. Tracking code gaf aan bezorgd maar niet waar. Paar dagen later eindelijk gevonden bij buren die paar huizen verder wonen en dagenlang niet thuiswaren.. Belachelijk! Betaal je dan verzendkosten voor, om zelf je pakket na te jagen.

Superv vriendelijke medewerkers, erg behulpzaam, en heeeel erg blij met mijn bestelling.

Snel verzonden en goed verpakt!

Telefonisch goed advies gekregen, besteld en snel ontvangen. Alles goed verpakt.

Prima, de juiste producten op de juiste tijd bezorgd

Zie hier boven

Supergoede ervaring

Bestelgemak. Originele producten en snelle levering.

te vreden

duidelijke website.

snel verzonden

snel verzonden, mooi op rol

Goed product

Product voldoet volledig aan de verwachtingen. En de verwerkingsvoorschriften zijn ook zeer duidelijk. Kortom top

Vlugge levering en mooie producten

Ook in deze drukke tijd snel.verzonden en goed ingepakt geleverd. Dank je wel

Prima gelopen

De bestelde spullen snel en juist in huis.

Vlotte en snelle levering

Dit is de tweede keer dat ik iets besteld had bij Kurk24 en de producten waren weer netjes verpakt. Twee dagen na de besteldatum was alles aangekomen. Een aanrader.

Zowel het bestelproces als de opvolging van levering is zeer vlot gegaan. Het artikel zelf (handtas) voldoet aan de verwachtingen: mooi, stijlvol en goed van afmeting.

Levertijd

Product gescheurd (kurk op rol) en levertijd kwam niet overheen met de vermelding op de site. 1-2 dgn levering, 1-12 besteld en pas 7-12 verzonden. Houdt dan de koper op de hoogte dat het langer duurt. Ik had het kurk dringend nodig en zo liepen mijn bestellingen als bedrijf ook vertraging op om verzonden te worden.

Goede site snelle levering

Alles naar wens, snelle service.

Goede en snelle service.

40 De Noesten A