Blij

Ik ben blij met het resultaat van mijn prikbordwand en met de service van kurk24.

Okay

De bestelling klopt en werd correct afgeleverd

Prima geregeld

Snel verzonden fijn product

De volgende dag al in huis!

Kurk24 is zeker een aanrader.

Ruim aanbod, mooie prijzen en snelle service. De juiste ingrediënten voor een tevreden klant.

Erg tevreden met mijn bestelling! Kwaliteit is top en snelle levering.

Goed materiaal

Bedankt voor de oplossing van de levering .

Erg mooie stukken kurk om mooie klikken mee te maken

Helemaal top mooie stukken kurk

Redelijk tevreden.

De wereldkaart van Kurk was netjes en redelijk gedetailleerd. Echter de plakstrips aan de achterzijde ontbraken en het montageadvies mag wel wat duidelijker. Het meegeleverde A 4tje op schaal is erg klein en wat moeilijk te lezen. Advies print een groter A3 montageadvies, dat maakt het een stuk duidelijker.

Snel gevonden, breed assortiment

Goed assortiment, snelle verzending

top

bijna alles ging volgens planning alleen de levering was 4 dagen eerder dan afgesproken waardoor de kurkvloer ruim €4500 de hele dag onbeheerd onder de carport stond.

Beschadigde kurk

Transporteur beschadigde de goederen. Werkten constructieve oplossing uit met kurk24. Tegels zelf zijn mooi.

Helemaal okay , snelle service , super

Mijn ervaring is goed , website is gebruikersvriendelijk , service en levering is snel , ga zo door !

prijs-kwaliteit goed en snelle levering

hoewel de transporteur niet zacht had omgesprongen met de rol kurk, was er door de goede verpakking amper iets te merken aan de rol.

Prikbordkurk

Prima afgeleverd. Topkwaliteit !... en de goedkoopste op de markt.

Veel keuze, goede prijzen en snelle levering.

Alles naar wens, waarvoor DANK :-)

Alles naar wens, waarvoor DANK :-)

Snel geleverd .mooi spul

Over het algemeen tevreden

Mooi product snel geleverd jammer dat een plaat 16 mm is en niet 20 mm

Geweldig!

Duidelijk en snelle service!!

snel en goed

goede, voordelige en snelle levering

Mooi product, slechte lijm!

2 stuks zelfklevende kurk op rol gekocht, 1,5 en 3 mtr Beide binnen 2 dagen los gelaten en boven op kids terecht gekomen tijdens de nacht. Je betaald veel extra voor de lijn, maar werkt voor geen meter! Inmiddels is er contact opgenomen om probleem te verhelpen. Kosteloos extra lijm opgestuurd. Dit erop gedaan wat best veel werk was en nu blijft het wel goed zitten. Uiteindelijk dus wel goeie service om t op te lossen

Goed en snel

Duidelijke website en snelle service

Hoewel de omschrijving best duidelijk was (grof, 3d-effect), schrok ik toch van de prikborden die ik kreeg (Wandkurk plaat - Aveiro - 60 x 90 cm). Dat het schorseffect zo groot was, dat had ik niet bedacht. Een foto onder een hoek zou helpen, nu hebben jullie alleen foto's plat van voren

Mooi kurk en makkelijk aan te brengen.

Makkelijk aan te brengen (wij hadden de voorgelijmde kurk). Wel voorzichtig doen met aanbrengen en opgerold tillen. Wij hadden best een groot stuk en door het gewicht scheurt het snel.

40 De Noesten A

Westerbork 9431 TC